about me and new year

Hejhej tänk att det blir ett nytt år imorgon ;o går minsann snabbt nuförtiden..
Vad är era nyårs löften ? Vet inte om jag ska ha några för kan nästan aldrig hålla dem xd.

Är fortfarande sjuk tyvärr får hålla tummarna att jag blir frisk till imorgon för vill ju inte vara sjuk på nyår!! Vi vet inte riktigt vad vi ska göra heller imorgon men ska ringa fia och prata med henne om hur det blir ;).

hörs o syns ! <3


Mina nya älsklingar

♥♥


Tusan :/

Tusan också! Har blivit sjuk idag :( , precis lagom innan nyår får verkligen hoppas att jag blir frisk till dess anners så blir det ju en dålig start på de nya året :(. Skulle hatt en spa dag idag hos fia tillsammans med några andra tjejer och nu kan jag inte komma heller AHAHHHH såå typiskt :((( jag som har sett fram emot detta!!

aja hoppas ni andra är friska och glada till nyår! hej så länge.
Grekland ♥


You can always trust on me

Hejhej nu är denna julafton över. Hade faktiskt tänkt att lägga upp bilder vad jag hade fått men har nu bestämt att skita i det..
för jag fick typ inget speciellt roligt, jag blev såklart jätte glad över det jag hade fått men det var lixom bara vuxen grejer typ tallrikar och en smothie beredare så det är kanske inte så roligt att visa upp de precis eller hur? ;p och alla har ju sett pengar innan så de behöver man ju inte visa upp haha.

Kan visa upp min blivande iphone och högtalare till datan lite senare, kanske lite roligare att se på ?


Alla julklappar


Tomorrow gonna be a good day

Hejhej tänk att det är julafton imorgon känns verkligen inte det utan bara en helt vanlig lördag. Längtar verkligen till imorgon älskar verkligen julafton att få paket och att ge bort sina :D.

Ska fira hos min kusin så kommer mormor och morfar också, vi ska börja med att titta på kalle anka, en tradition ju !! Sen blir det lite maud sen får vi se när vi får våra paketer av jultomten ;).

Gjorde ett litet test men det blev nog för mycket färg va ... ?



Three days left

Tusan ! :/ , Tittade på ett hus i dag jätte bra läge precis mellan stoby och stan men huset visade sig vara ett ända ruckel..

De hade byggt på ett gammalt hus som var där innan asså de hade aldrig rivit det utan bara byggt de nya på det gamla. Så om man kände under det nya så var det alldeles blött. Det var ju perfekt läge asså, synd att det var ett fusk bygge riktigt synd!
Känns som om vi aldrig kommer flytta :(.



A angel camed to me

Hej alla! , var som sagt hemma tidigt idag när vi egentligen slutar halv fyra. Riktigt skönt att sluta halv elva. Provet idag gick faktiskt väldigt bra tyckte jag, men jag kan inte riktigt säga att jag har alla rätt men jag är väldigt nöjd det jag skrev för det var ganska svåra saker man ska kunna som t.ex. genitken : Metafas, telofas, enzymer : pepsin amylas massa såna namn lixom xd..

Har ni tänk på att det är bara 4 dagar kvar till julafton ? craazzy!

gårdagens outfit:



härlig vecka

tjjennnaa hallå! är i skolan nu fast har hål i matten, har inte så mycket att göra precis .. När jag har slutat så ska jag ner till stan och möta upp mamma för ska ta ett litet snack med telenor ;).

Och nu fick man reda på att man slutar halv elva imorgon så awesooommee !!! men det finns en negativ grej om imorgon vi har ett ganska svårt prov i naturkunskapen :/ kommer inte hinna vara på datan idag blir bara plugg idag så vi höres när vi höres.

Tog en bild som fanns här på bloggen :)


4 advent 18 december

hejhej! Just nu så firar vi min bror som fyller 20 år idag ! ;o , 20 år det går minsan snabbt asså. senare ikväll så blir det väl bara plugg som vanligt :/ men det är sista provet (på denna terminen) nu på tisdag ska bli så skönt!

ska dra ut nu så hörs o syns.
vickys i sina nya glasögon :)




when nothing goes right go left

Hejhej, nu är det äntligen helg igen och snart så är det julafton, inte så många dagar till ;). Så vad händer idag då?. kanske många Hässleholmare ska se robin och andré idag? de ska nämligen uppträda här i hässleholm på torget klockan fem. Skulle egentligen dit men orkade verkligen inte cykla xd.

På söndag så fyller min bror år så det blir väl att ha kalas då. Imorgon ska jag kanske till pmr och titta på iphone med pappsen, ska få en i julklapp (:.

Ni får lite jul bilder som jag har tagit förra året.



Lussevaka!!

Lussevaka idag NUUUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖRRR VIIII TJJJEEEJJJERR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Redo för kalas

Nu så ska jag snart till kalas, min farmor ska strax hämta mig. Ska bli roligt att se dem flesta igen ! Måste fixa mig nu så hörs o syns snart igen ;).

Jag idag:



En glädje driver hundra sorger på flykten

Hejsvejs! Idag så var jag på körskolan. Var där ungefär tre timmar men de var inte så lång tråkigt som jag trodde att det skulle vara (y. Senare så cyklade jag hem till Linnea frugan en stund blev lite prat och musik som vanligt :). Cyklade hem (i stormen) rättså tidigt för jag hade tänkt att plugga på idrotts provet som jag har på tisdag. Kan inte direkt plugga på det på måndag för då är det Lussevaka ;).

Får bli en gammal bild, har inga nya..


Vad jag köpte på Väla:



översta raden: Bikbok (Blå) , H&M , GinaTricot
nedre raden: H&M , New Yorker , parfym H&M

vad jag har köpt på Väla får bli en annan dag..

ÄÄsscchh tänkte precis ladda upp mina bilder de som jag hade köpt på Väla men det går inte :o, kan ju bero på för lite batteri på kameran kanske ? Ni får dem helt enkelt någon annan dag...

Bonde söker fru 2011

Hej! Idag är det sista avsnittet på bonde söker fru! har tittat på alla avsnitt går inte att missa en ända.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt hehe, mer än att jag har prov på fredag...   hejhej!



Mistletoe

Hej, tänkte nämna om snön som alla andra, äntligen!! får bara hoppas att det håller i sig till julafton :). Längtar så!

Glömde lägga upp bilder när vi firade elin för ungeför tre veckor sedan hehe lite seg men bättre sent än aldrig! ;D

God Jul på er! ♥



one more time

Stickade klart min sjal idag tog ett halv år för mig att göra den haha, men vissa dagar känner man för o sticka och ibland inte.

skola imorgon :( men en dag närmare jul lovet ! :D.

min vit/blå sjal, har börjat på en hel svart nu.



2:a advent

Igår var jag och fia på väla fick hem några tröjor. Är väldigt nöjd det jag köpte men det tog hårt i plånkan :/ (kommer visa senare vad jag har köpt). Har faktiskt ont i armen när jag har gått runt med mina påsar haha. Vi hade riktigt roligt så jag får tacka för den dagen! <3

Idag så måste jag plugga på matte -.- för jag har prov i det imorgon... kommer nog gå bra förhoppningsvis det är  bara repitition så det borde jag klara av ;d.

Är hos pappa så har inga bilder. Får bli en gammal (:.



Väla tomorrow.

HejHej, i dag hade vi prov i ...

nej vi hade inget prov idag vilket är väldigt skönt!! o imorgon ska jag och fia till Väla, blir inte ensam, tur de ;). Vi kommer nog ha väldigt roligt som vi brukar ha :D. Måste handla nya kläder känns som jag alltid har samma kläder på mig ;o , och så måste jag köpa en julklapp till haha ;).

hörs o syns imorgon maybe!

bilder från när jag sprang för någon vecka sedan (:. Underba himmel !



RSS 2.0