Vem eee duuu

Hejhej! Sitter och skriver på min iPhone istället för datorn, internet funkar inte men spotify gör det :s. Aja i förrgår så var jag en stund med Fia, hur kul som helst :) vi var ute och promenerade i stoby och var på vår gamla skola (:.

Och för några dagar sedan så var jag med Linnea min fruga ;), var då länge sen vi va, har absolut saknat hennes humor haha xd.

Nu i helgen så ska jag vara med min kusse Jennie, har saknat henne såååå mycket!! Hörs igen när jag har kommit hem :).

 

image description

 

10 randoma ...

Tänkte skriva 10 randoma saker eftersom jag har inget annat att göra just nu ;).

1. Jag älskar kaffe

2. Jag har gått i balerina skor mitt i vintern, fult med snö och typ 15 minus xd

3. Jag kan alla reklam tider på tv4 och tv6

4. Jag är ganska duktig på att säga vad jag tycker

5. Jag ägde på poker när jag var liten.

6. Jag har svårt att se någon i ögonen brukar oftast titta ner när någon tittar på mig.

7. Jag hatar mig själv för att jag är väldigt blyg av mig

9. Stör mig på när jag inte får röra Vickys telefon eller kamera :s

10. Love summer!

Climax

Hej! :D, Idag har det varit underbart varmt och skönt. Som högst var det väl 23 grader? Känns verkligen som sommar n u faktiskt, man ser folk ute som går med bikini lixom. Och det ska vara varmt hela veckan verkar det som! :).

Idag har jag inte gjort så mycket precis, solat lite försökt plugga matte men det är så tråkigt! så det har väl inte varit så mycket pluggande som jag skulle ha gjort.. Har också försökt fota mig själv men dem blev bara fula, är ingen bra fotodag idag :/.
Nej nu får jag väl försöka plugga på matte igen.. byyyyee.
jag igår:

Ullared stuff

Gårdagen med fia var helt cp egentligen, vi båda var knäppa haha men det är bara roligt ju ;). Igår bestämde vi oss att vi skulle till Ullared idag, så vi skulle cykla hem till henne och hämta grejer och åt kvällsmat och på vägen hem så "sjöng" vi men det var nog mest skrik haha. Och idag så gick vi upp klockan halv fem :o, är skit trött just nu faktiskt. Vi hade riktigt kul i alla fall :).

vad jag har köpt:

You are beautyful with out makeup too

Tjena tjena, idag är det tisdag och jag slutade tidigare, för att det var konferens eftermiddag. I söndags så var jag och andra vänner hos Nicolina. Vi spelade kubb (stavas det så?) och dem som förlorade skulle göra pyramiden. Fast det var vissa som fick offra sig eftersom ingen av tjejerna förutom Fia ville. Senare så stack vi till Mahhe och kollade på film :).

Imorgon så är det nationella engelska, önska mig lycka till! Nej men ska öva lite här hemma ;). Ska dra nuuuu hej så länge :D

 

 

vad jag köpte i väla 13/05

vad jag köpte i väla:

tröja: ginatricot
halsband: ginatricot
bikini1: H&M
bikini2: stadium

Klassresa m m

Hejhej, nu så sitter jag i bilen och är på väg hem fast tyvärr så kunde inte Linnea följa med till Väla men ska till henne när jag har kommit hem igen. Var så länge sen sist :o.

Sorry för att jag bara lägger upp mobil bilder hela tiden men orkar inte fota med system kameran hela tiden..
Tänkte också lägga upp bilder från klassresan :), vi hade faktiskt väldigt kul =).

Nej nu ger jag upp går inte ladda upp bilderna ahhjhh damp

Väla imorgon :)

Hej! Idag har jag varit med Fia, men hon stack för ett tag sen :). Vi har inte gjort något speciellt, pratat och vi stack till maxi o köpte godis, och lyssnade på musik o dansa. Taggar till siesta! ;)

Imorgon ska jag till Väla med Linnea om hon nu vill följa med :), måste handla bikini och sommar kläder.

 

 

Måste nog säga att min iPhone kamera är feeettttt!

 

 

 

Åångest! :(

Åhhh har sån ångest just nu.. Skulle egentligen ha redovisat idag på ekonomi men jag gjorde aldrig det så jag ska göra det imorgon, kommer bara vara nervös här hemma hela tiden så det är därför jag ångrar det. Aja ska mysa ner mig i soffan nu och kolla på bigbrother, hej så länge! :D

Word!

Kulturhuset idg

Hej! Idag har det varit rätt så lugnt i skolan bara två lektioner. Senare så stack hela klassen till kultur huset där vi fick lyssna på Isabella (blondinbella), det var mycket intressant att höra på.

Just nu så sitter jag i köket och pluggar på naturkunskap (har prov imorgon) och senare så ska jag börja plugga på spanska eftersom jag har prov på onsdag. Så har mycket att göra, dessutom ska jag skriva klart två uppgifter och jag har inte ens börjat på de tills på torsdag eftersom vi ska på Skåne resan med klassen då vi ska redovisa våra uppsatser där..
Och nu så måste jag klippa filles hår, så hej så länge!

Vi i publiken, lånad av Isabellas blogg.

we♥it

You have the power

Hejhej, nu så tittar jag på lets dance med mamma kanske inte mitt favorit program men efter det så är det new girl.

Gårdagens outfit, blev inte så fina bilder på mitt ansikte så det får bli en sådan här bild ;). Halsbandet är nytt från gina.

Mysdag

Hejhej! Idag har det bara varit en mysdag, suttit i solen en stund och gjort lite läxor, målat naglarna. Har varit väldigt varmt idag också, sommaren är nog snart här :D. Nej nu så ska jag mysa ner mig i soffan med massvis med filtar :).

RSS 2.0