tråkig dag?

tjenamos! Det var ju tänkt att jag skulle ut och fota idag men det blev aldrig så :/ . Anners så har jag bara städat och plockat ur disken och tvättat, inte det roligaste men det måste göras. Imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske ut om jag orkar heh xd. Men på Onsdag så ska jag hem till pappa för och träna hästarna lita ;p.

Grattis FIIIAA på din födelsedag! ;D

två höst bilder jag tog hos pappa:
Och Snövit :)




Love you all.

Hej, har suttit här hemma nu i ett tag och fixat mina naglar. Innan så var jag hos Annie där jag träffade mina andra kusiner ! Alltid lika roligt att träffa dem ;).

Funderar faktiskt att gå ut imorgon och fota lite, får se hur humöret är. Vill faktiskt ha fina höst bilder nu innan det bli vinter (:.

Jag innan vi skulle åka till Annie:



Linnea ärhosmiig!

Tjja! Just nu så är Linnea här hos mig och vi väntar på våra pizzor som någon hämtar just nu hihi (y. Senare blir det idol bara en timme kvar yayy ! :D . Vi har inte gjort så mycket precis pratat som vanligt, alltid lika kul.
seyyyaa !!

Linnea bild och en sommar bild på mig.



Höstlov!

Slutade tolv idag ! och nu är det höstlov, kan inte bli bättre. Så vad hade ni tänkt att göra på höstlovet då? Jag själv ska nog rida lite och vara med kompisar, sen får vi se vad som dyker upp (:.

Linnea ska komma till mig när hon har slutat kanske vid fyra tiden kommer hon hit minns inte riktigt vilken tid det var men det kvittar. Jag tror att vi ska vara hos mig, vi har inte riktigt bestämmt oss tror jag aja får se vad som händer. Antagligen blir det att bara prata och mysa som vanligt (y).

Det viktiga nu till höst (som jag tycker) att vara färg glad, man brukar vara så mörk eller jag är ganska svart klädd på hösten, men man kan ju köpa färg glada stickade tröjor. Kanske inte riktigt såna här men med mönster skulle vara fint! :). Eller vad tycker ni?
Finns på www.ginatricot.com





http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#campaign

Stackars lilla Lasse

Idag så har jag varit i stan med mamma för o köpa tränning skor, har lånat mammas innan heh. Letade också efter tränings byxor men hittade inga bra, dem som jag har nu är nog lite tunna för o spinga när det är kallt ute :(. Får försöka hitta ett par på Ullared (Y). 

Ska strax titta på halv åtta hos mig senare blir det bonde söker fru! Får inte missa det !"

Jag idag :





















Hello mirror on the wall, here we are again.

Tjooooo! helt okej i skolan idag men när jag kom hem så var humöret nere på havets botten, ibland har man dåliga dagar och ibland har man bra dagar, iallafall så är det för mig.
Vilket konstigt inlägg jag gjorde innan? vilken svenska man har ibland heh men var nog stressad då, för mormor och morfar dök upp ;).

Men iallafall så har jag faktiskt fått ganska mycket med saker sen i fredags bl.a pengar, present kort, blommor, godis/kakor, smycken och såna glass pinnar som man gör själv :D och en jätte gulig tomte. 

bild på meej för några dagar sedan.


Min dag idag.

Idag är 21 oktober då alltså min födelsedag ;D . Känns redan som jag är 16 för alla adnra är det (nästan alla). Idag så ska jag fira min födelsedag och imorgon så det kommer bli skojj o träffa släkten lite men vi kommer nog ses nästa helg också? för mina två kusiner fyller år den 28 oktober (Y).

Har precis städat lite på mitt rum men skippade att damsuga oj nu kom mormor måste dra ! ;o
vad jag har fått idag:
berättar mer om det sen....



Höstigt

Det märks verkligen att det är väldigt kallt nu var ute vid elva tiden igårkväll och då var det 1 eller 2 minus grader :o. Men idag så är det väldigt skönt ute, solen är "mys" varm om man kan säga det?

Idag så har jag dansat o när jag kom hem så duscha jag såklart.. sen har jag varit duktig och städat hela lägenheten och bytt sängkläder hehe har ju ändå inget att göra. OCh snart så kommer pappa och plockar upp mig. Imorgon tänkte jag rida lite för gör ju inte det så mycket längre vilket är synd :/.



Saknade vänner

tja! Idag så har jag haft prov i juridik det gick väl sådär inte riktigt nöjd men helt okej.
på tal om annat så ska jag till markaryd för å fira Petra för hon fyller år idag :). I helgen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vara hos pappa och jobba som alla andra helger ? xd.  Nej nu måste jag hjälpa mamma med tårtan! :D byye

man kan inte alltid vara normal på foton.


12 oktober 2011

Hoppsan hejsan! Idag så har jag hatt prov i spanska, gick faktiskt hyfsat bra. Efter skolan så stack jag till församlingshemmet och helt plötsligt blev jag en konfirmandassistent eller jag ska fundera på det, det värkar vara jätte kul men jag vet inte riktigt om jag kommer hinna med alla träffar de har eftersom jag har så mycket på min skola....
Men jag får fundera på det =).

En sak som jag stör mig jätte mycket på när jag fotar på mig själv är att den jäkla lampan kommer oftast med på bild, har ingen annan bra spegel heller :(.



You should know

Godmorgon eller godmiddag? Igår var vi då hos Elin det var väldigt roligt (:, saknar faktiskt vår gamla klass! :/ Vi åt pizza och gjorde någon lek som inte varade så länge xp. Osså så tittade vi på Idol.. tyckte det var fel person som åkte ut även om hon inte sjöng så bra denna gången men hon kan bättre!.

Senare idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men strax så ska jag till dansen.. :)

Vi igår:
(Snodd av Caroline)



home at Linnea.

Tja! Just nu så är jag hos Linnea skulle till henne innan vi ska till Elin :). När jag cyklade det bara vräkte ner så blev helt dyngblöt :( som tur var så fick låna en hårfön, lite fuktigt fortfarande men det får man väl leva med.

Jag och Linnea separ oss..

 

Smoothie elr milkshake?

Hejhej ! För en stund sen så gjorde jag en milkshake med choklad och banan världen godaste kan jag säga!.. Känns som det var hundra år sen jag gjorde en sån senast brukar göra smoothie nu förtiden för o vara mer nyttig heh (:.

Ikväll blir det att sticka hem till Elin och ha tjej kväll med några tjejer från förra klassen, kommer bli superduper kul! Anners så ska jag inte göra så mycket i helgen, kanske till pappsen o måla igen...

Min outfit ikväll:

MUMA!!!


RSS 2.0