Valborg

Glad Valborg ! :)

Inspo


Nu jäklar!

Ledig imorgon!!! :D

Whhhhiiooooo ledig imorgon, alla lektioner blev inställda!! :D
Glad chhheeeeyyyy !

miss frukostvagn and summer!

tjjjaa! läget med er? jag har haft mina dagar men så är det nog för alla!? Men iallafall så var jag med jojjo o jennie från fredag till lördag. Vi hade väl det ganska roligt även om det inte finns så mycket att göra här :/. Sen igår kväll så ringde fia mig o frågade om vi kunde vara och några andra så såklart svarade jag NEj! men nej hade inget o göra så cyklade hem till fia och var där tills idag. Idag så ska jag inte göra något speciellt bara plugga lite ! :)

hejsvejs :) Jennie o jag har nog likadan svenska ...

Fashion

Nytt allt från ginatricot...

Sådär ja nu är jag klar med mitt nationela tal i svenska som jag ska ha imorgon, hoppas jag inte blir alltför nervös, I hate it!. Hjärtat pumpar så jag nästan tror jag ska få hjärt attack vilken sekund som helst när jag pratar, och jag blir varm i hela kroppen nästan som man bränner sig uschhh!!! not good feeling! Hål tummarna att jag kommer klara detta hur bra som helst imorgon.
två par shorts ett par högmidjade och ett par normala. :)

Ginatricot

JAG VILL HA!!!!!
Åhh så fina kläder synd att jag är fattig just nu :(((
Ska ju köpa siesta biljett och köpa sommarjojjo kort, kommer inte att ha några pengar kvar! :(

crazy holiday

Hej! tänkte beskriva min helg lite! var hemma i fredags och sen på lördagen så åkte jag hem till pappa och red lite på hästarna senare så skulle vi till en 50 års fest. Det var riktigt roligt haha alla gamla förvandlades som om de vore 18 år igen haha riktigt kul var det! Det kan man inte tro om en 50 års fest ;).

Och idag så har vi haft gympa hela dagen i skolan är helt slut nu och just nu så övar jag lite på nationella svenska. Funderar på att göra en film men den kommer bli bara töntig haha xd. Dessutom så vet jag inte hur man klipper filmer och sånt :(.
aja hörs o syns!
Läängtar till Spanien såå möööd!

Åhhhhhhhhhhhghh :(

Asså irriterad! Började klockan tio idag hade sovmorgon på första lektionen. Och så har man fått reda på att man har håla, så jag hade kunnat sova ända till halv tolv :(.

Mitt Påsklov!

Kanske dags att göra ett inlägg? var ju ett tag sen sist ;). Får väl redogöra hela påsklovet kanske!

I fredags så var jag hos fia och åt tacos med några andra vänner, sedan så gjorde jag inte så mycket på den helgen, låg hemma o slöa xd. Var nog med fia måndags, har för mig det ;).
I tisdags så stack jag till min kusin Jennie, jag har alltid lika roligt att vara med henne. Det finns ingen roligare människa alltså! haha. Vi tittade på Bigbrother såklart och så tog vi en liten sväng med hästarna.
Onsdag så tog vi en lång runda med hästarna riktigt skönt var det förutom att både jag och jennie fick skav hehe. Senare på kvällen så tittade vi på twiligt den nyaste helt okej faktiskt men Jennie sa att jacob skulle kanske dö i nästa film, that sucks!
Torsdag så var det as fint väder så vi var på sudsmattan och snackade och solade lite (: och så åkte vi till stan och tittade efter kläder (då jag hittade den underbara klänningen) senare så tog vi en varsin milkshake.
I fredags så åkte jag hem till pappa och var där ända till söndag då vi hade påsk middag. Och så planerade vi lite för Spanien.
image descriptionimage description

Tror jag är i himmelriket

Tror jag är kär i den vita klänningen

Påsklov!! Gotte!!

Hej haloj! Just nu så gör jag inte så särskilt mycket utan bara sitter o lyssnar på musik 😊. Funderar också på att ringa Jennie och se när jag kan komma till henne i veckan, saknar henne så! :).

I fredags så var jag ju hos Fia och vi åt tacos med några andra vänner. Vi hade det väldigt roligt, vi snackade och det blev mycket skratt =).

Här är några bilder från dagen:

RSS 2.0