bajsdag.

Vilken skit dag ska jag säga ! , i eftermiddags så drog Besjan väck minhand så jag tappa balansen och trilla med huvudet före ... från pingis bordet , skrapade vid axeln och har sträckt min rygg och skrapat på knäet och så fick jag väldigt ont i leden till tån.. Så stack jag hem och Linnea följde med mig hem för skolsjuksköterskan ville det .. Tack för att du ville det swweeiti (L) . Och efter en timme så kom mamma hem och hon ville att vi skulle till akuten . vänta där i en timme och sen så berättade han att jag hade fått en liten hjärnskakning och jag ska ha ett stödförband på mitt knä i två dagar för har svårt att luta mig på det .. varför ska allt hända mig för!? jag bränner mig och slår mig hela tiden ARRGHHHHHH!!!!. All otur kommer till mig.

lovade er att visa vad jag köpte på Ullared så:
finns säkert fler saker men kommer inte ihåg allt ..

Tröja: 119:-


kofta: 99:-

klämma 7:-

morsdag present: 17:- st

solglasögon från kristianstad: 120:-


morsdagimorgon.

heej hallå! , Idag så har jag varit i kristianstad för jag skulle leta efter en avslutnings klänning men så klart så hittade jag ingen -.- , mamma hittade massa kläder men jag hittade ingenting ;o . men jag köpte ett par solglasögon iallafall , jag kan visa det senare eftersom jag är hemma hos pappa och har inte kameran här ...
Igår så var jag o emmy o min (familj) på Ullared visar sakerna när jag har kommit hem. Jag hitatde en del saker där faktsikt men inte så mycket kläder utan andra saker (:.

hejsålänge♥

så klart..

Tjeena... Idag så mår jag inte så jätte bra både jag och mamma har väldigt ont i halsen , det är så typiskt mig när jag ser fram emot en sak som tex Ullared på fredag så ska det hända något som nu att jag börjar bli sjuk ... ahhh irreterad men jag kommer åka iallafall på fredag även om jag har ont i halsen men jag hoppas att jag kommer bli bättre tills fredag för det är ju inte så kul om man är lite halft kass bland alla människor .

Men iallafall så var jag, linnea, fia, nico och erik idag först så köpte vi hårfärg till nicolina för hon skulle färga det igen.... och sen så tittade vi på film och sen var jag tvungen att cykla eftersom jag började känna mig dålig.



film

Jag och emmy fular oss på mentorstiden xd ...





rumpa

hej hallå ! , idag så fick jag reda på att jag blev godkänd på provet i kemi, happy ! :D . och så är man klar med alla prov så nu kan man ta det lite lugnt och behöver inte stressa , och det är bara 9 skoldagar kvar , hur gött är inte det ? . sommar looooovvv !!!
och dessutom så ska jag till Ullared på fredag happy happy :D:D..



bilden är tagen från helgen (: .

Emmysfödelsedag.

Tjena hallå idag så slutade jag typ tio minuter tidigare xd .. iallafall något :)(Y) . Men det var bara för jag hade prov, kemi prov. Det gick väl lite si så där faktiskt vet inte om jag klarar det kanske om nils vill vara snäll vid mig ; ). Men nu så chillar jag bara och så tittar jag på emmy nya blogg : chillabulle.blogspot.com skriv gärna grattis till henne idag för hon fyller 16år!

jag igår, myyskläder (Y) !

22/5-2011

Tjena hallå , det var ett tag sen jag skrev i min blogg ? heheh. Nu är det så att de är slutet av maj nu ju och alla prov är över förutom ett prov som vi har imorgon -.- taskigt att lägga det på en måndag....
ehm jaa igår så var jag och linnea, fia och nicolina sen åkte vi vidare till louise :) , vi hade det väldigt roligt tyckte jag !? :D . kom hem ungefär vid ett tiden skulle jag tro.

här är  tre bilder innan vi åkte:
ps: har fotat min nya header ! men har lite problem att fixa den men kommer upp inom en kort tid ;)



<3

Hej ! ville bara att jag finns xd ... men jag kommer nog inte uppdatera så mycket längre förens slutet av maj på grund av skolan och att jag inte har gnistan kvar om man säger så :( . och jag måste byta min header snart ! :oo

kram på er ha det så bra ! <3


seegdag.

Idag är det en sådan dära seeg dag man gör exakt ingenting men egentligen så måste jag plugga idag men jag orkar verkligen inte :/ , iallafall så hade vi rättså kul men sen blev det för myckket så jag o malin o fia stack hem och nicolina blev kvar i Lund..

har inge bilder såå jaa.
hejsvejs

RSS 2.0