Bad bad day

Örrrkk det är verkligen ingen bra dag idag för mig, börjar bli förskyld igen :(. Och jag har bara problem med telenor, jävla skit abonnemang, fan har pratat med 20 pers och ingen gör som man säger de säger ja det har upphört nu så får man fortfarande räkningar, jag orkar snart inte mer. Verkar som mamma har gett up hoppet asså går fan inte att bli av med dem. Nej detta är en skit dag!

Hejdå! ~ Fuck my life ~



Worth dying for

Waaattttsss upppp??? Det är fint hos mig ;), Idag så har man sprungit för första gången på länge med några vänner. Tror nästan att de blev lite trötta på mig när jag bara gick istället för att springa hehe. Men har tappat min kondis jätte mycket så får börja springa igen. Måste bara få med fia ut också ...

ja det var allt för mig. Dessutom så har jag beställt denna idag! (y).



Jennies place

hejhej! är just nu hos Jennie, lovade att blogga innan men det glömde jag totalt. Men iallafall så har vi redit och jag har typ träningsvärk överallt, har dragit i hästen nästan hela tiden för hon har bockat och hon sparkade jennie på lill tån haha. Idag så ska vi ut igen men tror det blir bättre idag får vi hoppas på (:.

Har inga bilder här (Jennies data) så det får bli en gammal bild.

Jag o Jennie när vi var på väg hem från Ullared :).


Vad är på gång?

Hej! ikväll blir det middag hos Elin med underbara vänner :), Blir nog att käka lite thaimat men kommer inte vara där så länge tyvärr :/, för senare på kvällen ska jag hem till Jennie och vara där i några dagar. Vi skulle egentligen åka skidor men jag vet inte hur det blir för det är ju plus grader ute :s.

När jag är hos Jennie så kommer det inte bli någon uppdatering precis.. för det första så har jag ingen täckning och för det andra så brukar vi alltid ha något att göra så man hinner inte riktigt vara på datan ens :o.
Men kommer nog göra ett inlägg till precis innan jag åker iväg! :) Hej så länge!

Elin, fia och jag för nån månad sen? :)



Linneas place

Tja bloggen just nu så är jag hemma hos Linnea, vi tittade på en film stund sen vilket vi inte skulle ha gjort.. vi tål verkligen inte när det är djur som är med. Bölade nästan hela filmen så jaa, så känsliga är vi xd..

Men nu ska vi ut och ta en promenad hejsvejs!

Random bild på Linnea när vi va hos mig. :)


Melodifestivalen 2012

Tjaa! Är just nu hos pappa och ska snart titta på melodifestivalen, är det någon speciell artist ni hejar på? Jag vill nog höra alla låtar först annars så hejar jag på Molly Sandén för att jag och Linnea såg henne uppträda i Karlshamn förra året :)).

Ska också till Linnea imorgon och sova över där till måndag, har saknat henne så!.

Myyss i soffan :).

Tråk inlägg..

Hej! Har inte precis något roligt att skriva om eftersom det inte har hänt något speciellt i veckan förutom, att jag har varit med fia igår. Vi drack lite kaffe och snackade lita.

Och idag så hade vi föreläsning om droger, våld och rasism han vi lyssnade på först var ganska intressant men han andra var riktigt ointressant att lyssna på ...

Nu i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske hem till pappa en stund? Och dessutom så är det Sportlov snart!!! ahhh fett gött !

Får bli ett tråk inlägg, är lite tråkigt att fota med system kameran nu när det är mörkt och är alldeles för kallt att fota ute..

Hej så länge!

Sick :(

Whhhattttsss upppp? Som ni har märkt så har jag inte bloggat på en stund.. Har inte orkat eftersom jag har varit sjuk, har i stort sett tittat på tv hela dagarna och bott med min toalettrulle haha men iallafall så mår jag mycket bättre nu! :)

Ikväll så blir det att titta på kontoret och sitta o käka choklad.
Hej så länge!

Bild från skolan.

IloveyouIloveyouIloveyou

Hello everybody! Just nu så lyssnar jag på musik och tittar på några bloggar, senare idag så ska vi ner till vinslöv och titta på huuuusss. Men tror inte att det blir något köp för vi är ganska snåla i min familj ^^.

Egentligen skulle jag och fille köpa en data idag men den ungen bara flyttar fram det hela tiden... Han sa iallafall att vi ska åka imorgon så jag får hoppas på att det bli imorgon.

Härligt prov schema va? tror att vi ska ha 25 prov eller något sånt innan denna terminen är över.
(Har missat att markera några fler prov)


inget intressant inlägg..

Halloj har nästan precis kommit hem ifrån fia. Vi hade skiit roligt tills fia förstörde stämningen totalt... Hon har tappat bort min ena ring som jag hade hos henne, så hon blev helt deppig. Det är så roligt att jävlas med henne också, men hon får se till att hitta den ;)!

Förresten fick hem ett packet igår, mina nitar har kommit! och så hämtade vi hm paketet som hade kommit idag med :).


paketet, kanske intressant att titta på.

Spanien 2012

Hej hörni! I helgen har jag då varit hos pappa. Det blev mest att snacka om resan och vi kom fram till att vi ska åka till Spanien den 22 september då man är lagom blek. Kommer bli så roligt nu när alla ska med! blir ju alla "ingifta" syskon och deras pojkvänner och flickvänner. Vi blir nog ca 10 styckna men det beror på om min egen bror ska med, vi får se, det är ju ganska lång tid tills vi ska åka..

google bilder:


My darling

Hej! Det är riktigt kallt idag. Har precis varit ute hos hästarna och fotat och gett vatten till dem.
Bilderna blev jätte bra, här kommer tre av dem.

Bitch!

Hallojj ! Idag har det varit en chill dag, inga jobbiga lektioner heller. Ska snart till pappa och vara där över helgen väntar bara på att han ska ringa mig heheh.

Hörs på söndag om jag inte gör ett inlägg hos pappa :).

En ful random bild i skolan:



Young dad!

Försöker göra lockar, vill inte riktigt som jag vill...



I'm not yours anymore

Tjaa ! , Idag så har man varit i stan i en stund skulle handla hem lita saker ;). Skulle också hälsa på Elin för hon jobbar inne på MQ men hon var visst inte där då, så det får bli en annan gång :). Imorgon är det äntligen fredag! ska bli så jäkla skönt med helg!!

Beställde hem nitar också till skor, nu fattas bara skorna hehe..
Skor köpta idag förutom de bruna köpte dem igår i Kristianstad, köpte smycken med men får visa det någon annan gång.


Love Converse


RSS 2.0