~ingen rubrik~

gick inte så bra med fotona blev ganska fula xd hehe. Försökte göra suddiga bakgrunder det var inte så lätt på mig själv men det gick ganska bra med saker. Men måste åka nu sejjaaaa.



paperloving

Vilket väder vi har idag! :) riktigt skönt ute, hoppas på att det blir lite svalt men inte för kallt ikväll när jag ska ut.

Ska till Vinslöv ungefär vid halv sju och sen vid tio tiden ska jag till björket med Linnea och linn.

Jag imorses (visar en outfit sen när jag ska iväg)



kalas + björket

Halloj där borta!. Just nu så diggar jag till musik och är på facebook så klart...
Idag var det helt okej skol dag och det har varit väldigt fint väder mä man blir bara så glaadeer av solen och den blåa himlen. :)

Imorgon så ska till ett kalas, min kusin Lina fyllde år igår osså så ska vi fira moa med, fast hon fyller år lite senare så de får fira ihop ;p, senare på kvällen blir det björket med Linnea och Linn så det kommer bli super duper kul! (Y).

Jag idag:


jag efter gympan heh


Studiedag!

tjena hallå! idag så har jag studiedag känns riktigt bra med är väldigt trött och ont i ryggen :(. Ska se om jag kan få ryggmassage av mamma snart (Y) . Just nu så håller jag på o göra mat till utfykten imorgon är faktiskt inte alls pepp på det men det kommer säkert bli roligt ;p. Men måste tillbaka till köket nu seajs ! :D



Fredag = helg!

Hej hallå! äntligen helg!! längatat röven av mig... xp dessutom så kommer min bror hem idag från stockholm men han skulle tillbaka igen på tisdag :( men han är ju här iallafall i några dagar. Ingen dans heller imorgon för hon har ett nytt jobb så det blir lite jobbigt med vår grupp så det bli nästa vecka istället.

Och ska nog hem till pappa imorgon för o måla klart i boxarna anners så ska jag nog inte göra så mycket mer i helgen heheh..

en morgon trött Louice.



allt är på topp

Vilket skönt väder! fast lite små kyligt när solen går i moln men det gör inget för min del. Har precis varit ute på balkongen och mysaat med en kopp kaffe i en stund och en lugn dag i skolan slutade extra tidigt (ingen spanska) allt är på topp! :) .

Och nästa vecka på måndag så har jag studiedag (skööönt) och på tisdagen så har vi vandring med klassen ska gå till Finja sjön och så blir det grillning tror jag. Så nästa vecka så är det ganska så lugnt iallafall :D.
osminkad tjej ..



pictures

Bilderna som jag tog hos pappa som jag hade lovat er! :) , har fler men orkar inte lägga upp alla, blir efterhand. :D



Just believe

Blir snart att gå och lägga sig är sjukt trött :o. Kanske läsa en bok innan man sover, ingen höjdare för mig att läsa böker men man får ju bättre ordföråd.. Kommer heller inte uppdatera imorgon för har prov på onsdag i samhälle.

Och efter höstlovet så har jag bara prov så kommer nog inte ens uppdatera då, ända fram till jul :O. Livet är hårt ibland (;.

Jag idag i skoooolan. Som ni ser så jag har fått min poncho nu :D.


Mysbild.


renovering..

I helgen så har jag gjort massor faktiskt. Räfsat gräsmattan och tvättat bilarna och målat boxarna i stallet, vi är snart klara med alla ska bara måla en gång till i en box för det var riktigt äkligt där inne xp.

Dessutom så har jag fotat som jag hade lovat er göra för två veckor sen men då glömde jag kameran tror jag de va? hehe. Men dem bilderna får komma i veckan (:.

Innan vi målade :



Efter :



next project is the old side of the stable :


Den andra sidan av stallet har vi typ inte använt sen jag vet inte när, sen jag var liten kanske? . Men jag funderar på att göra vid där nästa år för det ser inte så fint ut just på den sidan smutsigt och äkligt får se om jag har tid till det (:.

Lördag 17/9 2011

Hello kameran fungerade nu det kanske var batteriet iallafall? aja om en timme ungefär så ska jag till dansen inte så jätte taggad men jag gillar dansen som vi gör nu för den är lite svårare än dem andra vi har gjort. Senare så ska jag hem till pappa för att städa lite i stallet och måla om boxarna, smutsiga hästar och vita vägar blir inte så snyggt efter ett år xp.

Crazy woman.



hello friday!

hejsvejs! äntligen fredag!! längtat för att slippa skolan faktiskt ni ska bara se mitt prov schema inte okej kan jag säga :(. Idag så har det varit jätte fint väder skönt att det kan bli så någon dag man blir så positiv.

Hade tänkt lägga in en ny bild men det visar sig att den kamera grajen på datan inte kommer fram så kan inte göra så mycket? Kan det bero på att batteriet är dåligt men har ju ändå kunnat ladda över bilder även det var lågt :s aja får testa att ladda det och hoppas på det bästa hehhe (:.

~no picture~

Beställt!



bad day or god?

Idag har det varit både en dålig och en bra dag. Helt okej i skolan håltimme på matten så var i stan en stund med elin ska nog dit igen imorgon efter skolan (Y). Efter skolan skulle jag cykla hem när jag kom en bit så började ös regna verkligen ös regna blir ju inte så kul med jeans på heller precis, blir så jäkla tajt.

Vid fyra tiden stack jag till frisören för klippa mig bara topparna såklart ;). När jag cyklade hem så började det regna .. när jag kom precis till ljungdala så gick cyklen sönder... blev lite smått sur och så jäkla trött på allt men sånt händer !?

ingen skillnad precis men blev av med det slitna (:.



behövande uppfinngar :)




inte mitt fel

Tjena hallå! lite senare ikväll så ska jag hem till Emmy tror jag ska sova över där också. Vi ska nog grilla och snacka lite skit .. heh nejdå ;). Sen resten av helgen vet jag inte riktigt vad som händer men jag måste göra två uppsatser klart usch inte så kul faktiskt :/(.

inte mitt fel att man inte ser bra ut idag ..




RSS 2.0