onödigt inl'ägg?

HEEEELLLgGgg ! :D slutade klockan två idag, senare idag så ska jag hem till pappa får se om vi ska rida hästarna idag eller imorgon de var ju ett tag sen jag red :o. Tyvärr blir inga nya bilder nu heller men jag får se om jag orkar ta bilder hemma hos pappa xp. Hörs o syns!


skooollan

skolan var helt okej idag fick sluta tidigt eftersom de andra har naturkunskap men vi ska ha det nästa vecka :(. Nu har man suttit här ett tag och druckit kaffe, med mys kläderna på! (y). Vi har änså länge inte fått någon läxa än hehe (a).

hetinggeting!





skola.

Hej jag vill bara informera er att jag inte kommer uppdatera så mycket mer eftersom jag måste plugga mer nu än vad jag har gjort innan xd men kommer skriva lite mer på loven och helger så klart! sen får vi se hur det ser ut för mig nästa år. :) .

hejsvejs!
Ett måste, att ha en frukost vagn.. (vår gamla mustang)



Mot ikea !

idag så ska vi till ikea för å titta lite och se vad man kan köpa till sitt blivande rum ;)heh. Hade tänkt vit rött grått och svart eller lite ljusare färger typ som ljust brunt och vitt och kanske lite grönt lite glada färger så man måste leta lite möbler som skulle kunna passa in ? Hej så länge !



Nicolinas place tonight!

Tjena hallå! tänkte ha låt tips men lyckas inte få upp länkarna här ?! aja strunt samma. Idag så har vi tittat på ny byggda hus i kristianstad och letat efter nya skor men hittade inga där men i hässleholm hittade jag ett par (:. (bild blir senare)

Snart så ska jag hem till Nicolina för en girls night! sen får man se vad kvällen har att erbjuda :).

har inga nya bilder så det får bli en sur Emmy-bild! heh





bowling imorgon ! :D

Då är skoldagen avklarad bara imorgon också! :o , Då det blir ett matte test. Jag får hoppas att det går bra (:. Man har faktiskt lärt känna varandra bättre idag för man var ju tvungen att samarbeta med alla uppdrag man fick. Korta meningar idag men ni får nöja er med det xd.

dagens outfit kanske inte syns så bra men gjorde det bara lite snabbt.




skoldag2

Dagen har varit helt okej för mig. Vi gick en tipsrunda i grupper osså gjorde vi ett engelska test vet inte riktigt hur det gick för mig men får hoppas på det bästa och vi skulle göra ett till engelska test imorgon :o.  Hej så länge"!

Jag idag:


fail bild xd



Hos Linnea.

Hej hallå, nu så har jag cyklat till Linnea för att vara med henne, nu kommer vi ju inte ses varje dag :(. Vi har mest pratat och så har jag gett henne sin present typ en vecka sen med den, inte bra!. Just nu så lyssnar vi på musik och latar oss. Hörs senare.

en jätte jätte gammal bild på oss två (: .


Skolstart

Hej , jag har precis kommit hem från den nya skolan och det känns faktiskt helt okej! jag vet vissa vilka dem är i min klass och det är jag glad för (y). Hela denna veckan så blir det bara typ lära känna varandra och mycket info om vad vi ska läsa osv.. Så det blir säkert roligt :p.

imorse innan skolan :



skola imorgon ooo

Aaah skola imorgon!? Jag är faktiskt lite nervös vet inte riktigt varför än men det kommer säkert bli värre imorgon ;o :/ , Jag hoppas inte att vi börjar med lektioner första dagen för det orkar jag verkligen inte xpp och desutom måste jag komma upp tidigt :O. Aja jag hoppas det blir bra...

Det blir aldrig bra bilder på mig när jag tar såna här bilder som denna nedan, det blir aldrig bra ser så trött och sleden? Har inga bilder så lägger upp denna iallafall även om den inte är bra.



Liseberg



Liseberg imorgon

tjena hallå idag har jag varit lite över allt var en tur i Danmark och köpt lite vin till kräftskiva skulle jag tro? , Sen var vi en tur i väla för mamma skulle köpa en väska hehe men hittade en poncho men den var lite stor fanns ingen mindre storlek ifall ni veta de .....

Nu så är fia här för imorgon så ska vi till liseberg med erik också ;d. de ska bli awweeassommme !!!!!!
Blir inga inlägg imorgon för åker typ halv sju imorgon med tåget på morgonen och kommer hem sent på natten.




skola snart ;o

Usch bara fem dagar kvar för mig tills jag börjar skolan. Visst det är spännande med allt nytt men jag vet faktist inte om jag har valt rätt skola för mig.. för jag har inte fått riktigt bra inlärnings teknik än hehe, men jag får hoppas på det bästa ! .

Funderar faktiskt att gå ut en stund i regnet kan vara mysigt ibland (Y) .
google bild. Regnskog ♥


hlm festivalen

Precis varit med Elin fia och Linnea som jag nämde igår. Vi stack till stan vid sju tiden, det var inte speciellt roligt, skulle nog komma dit lite senare, får väl se hur det blir imorgon om vi ska dit igen eller inte ?

Bilderna togs idag ;p


hemma ;p

hej är hemma igen, så klart så har man haft super duper kul :) , vi har ridit lite snackat spelat osv.. Imorgon så blir det hässleholms festivalen med fia elin och Linnea (y) ja det var mitt lilla inlägg för idag hej och godnatt :)

kusin nmu

Hej idag så har man varit lite med Linnea snackade bara och tittade på tv xpp . Men nu ska jag till min kusin och vara där till tisdag jag kanske gör ett inlägg men det är inte så säkert. Hej så länge ! <3

Ni får bilder sen helsingborg festivalen...

vart jag mig i världen vänder

Hej å håå har glömt att berätta om min farmor som fyllde år i onsdags, vi var ute med en flotte med en el motor på det gick jätte sakta att köra den ;o . vi hade det jätte trevligt och så körde niklas flotten (min fasters man)..

så ville nästan alla att köra mellan sten och sånt gräs som kan stoppa propelern men jag sa att vi skulle ta det säkra hållet men icke så nicke. Så vi fastnade på en sten ... Det var inte så kul för tunorna under som gör flotten flytande kan kanske gå i sönder så kanske man sjunker men som tur var så kom vi där i från (: . Kul hade vi iallafall xd :D .

de som hade flottarna hade en djurgård :d.



home

Nu så är jag hemma igen ! ;D Idag så ska jag och mamma o Peter titta på ett hus någonstans i stan typ.. men jag vill faktist bo i laxbro eller norra sandby eller aska någonstans där iallafall det är så fritt där ute hah xd . Här är några bilder när jag var i yngsjö ;p .


Och innan vi åkte såg det rättså konstigt ut på himlen=? ;o



RSS 2.0