hjhhftåwarf #"

hej hallåå! känns jobbigt nu faktiskt alla (nästan alla) har jojo sommarkort. Jag vill också ha jojo sommarkort men jag får inte ha det av mamma eftersom hon tror att jag inte kommer resa så mycket i sommar eftersom jag jobbar och att jag ska iväg sen. Men jag vill ändå ha det för jag har ju tid nu att resa för jag har jobbat klart typ bara nästa vecka med... men får försöka låna min brors om han inte ska använda kortet just den dagen! .



pappsen

Idag så har jag städat i köket (y) , och är klar med fönstren på ena sidan av huset , har bara en sida kvar att måla :D. Senare ikväll så ska jag nog åka till Lursjön och bada för det är väldigt varmt idag :dd. åå just det pappa och annice kommer hem imorgon från skottland faktiskt lite skönt för vi behöver fixa staketet till hagen.

 Här är fler bilder sen i helgen :



midsommar helgen.

Tjena hallå! Jag är väldigt seeg idag ! ;o , hade väldigt roligt igår som alla andra gånger vi har varit. tänkte visa bilder från midsommar helgen :
tack för kvällen tjejer ! ♥

min midsommar krans

Anton

tältet till husvagnen


venestad..

Hejhej , snart så ska man till jennie och fira eddie som fylde år för någon dag sen. sen ska vi nog vidare till venestad, hoppas det blir roligare än förra året för då hade jag öroninflamation, inte kul!. nåja måste hjälpa mamma och packa och så måste jag fixa håret.

byye.



Midsommar

Tänkte göra ett inlägg innan jag åker, snällt va ? ;). Tänkte ta med kameran så ni kan få nya bilder i bloggen (y). Tror vi ska åka vid två tiden till Halmstad där deras husvagn är, det blir nog trevligt :D. åhh föresten har smink idag asså mer än maskara bara .. heheh å mina ögonfransar har blivit längre eftersom jag har inte sminkat mig på länge ;D. Happyface :D:D:D

seeyaa tomorrow .
sminket kanske inte syns på bilden ? hehe



tjenahallå

Tjena hallå i det skånska vädret! inget vidare väder idag ;( , jag målade hos pappa och så började de ös regna jag hoppas att färgen hann tårka på den stunden. Tänkte berätta vad som händer i helgen .. Imorgon så ska jag till Amanda och sova över där och sen på Lördag så ska jag till min kusin Jennie som kom hem idag från USA ;o , sen så ska jag Jennie och jojjo å våra parents.......... till Venestad dansen ;d . När vi har kommit hem igen så ska jag nog sova över. NU så ska jag snart till Doris för hon fyller 79åår idag (: .

Bilder som är tagna för några sekunder sen ;) .



tröttt

hej hallå. Har inte uppdaterat så mycket eftersom jag har varit väldigt trött kunde inte sova hos Lina, sov kanske i en timma. Och så har jag inga bilder heller ;o , men får ta nya sen. Har ingen ork och så hinner jag inte för ska jobba denna veckan också. Pappa och hans fru ska åka till skottland på onsdag så jag blir ensam hemma i en hel vecka! :D , förhoppningsvis så ska vi ha en klassfest hos mig på fredag (: . Vi får väl se vad som händer ;).


Yngsjö i sommar, läääängttarrr!

hos Lina igen.

hej hallå! förlåt om jag inte har uppdaterat ett tag , vi fick problem med internet hos pappa så har inte kunnat använda datan än heh , tror inte att den funkar än ;s (är hos mamma nu) . Jahap idag så ska vi till Lina igen det kommer säkert bli lika roligt som förra gången får vi hoppas :) . uppdaterar mer imorgon kväll eller nåt, för ska sova över tror jah ;p.


hehe några från klassen på utklädningsdagen ..

bruumbrumm

Hejsvejs. Idag så har jag gjort absolut ingenting.. imorse städade lite och duscha och sen tog jag bussen till pappa runt ett tiden, och har sprungit runt här och ingen är hemma heller :S , har lyssnat på radion och gjort korsord (?) xd , och nu så är jag vid datan och tråkar, jag som trode att jag skulle jobba så är ingen hemma, tror väl att jag ska börja imorgon ?



finns knappt några andra bilder på pappas data.. hehheh

klassfest igår ;p

Hej allihopa uppdaterade inte igår för att jag var hos Lina med resten av klassen. Vi hade otroligt roligt och förhoppningsvis så ska vi göra om det igen denna veckan som kommer :D. Vill bara tacka för dagen det var jätte roligt .. Vi grillade och åt kladdkaka och så badade vissa. Har inga bilder från dagen men kanske blir nästa gång ;). Och idag så har jag inte gjort så mycket xd. Men imorgon blir det nog att jobba .. /:



Avslutning 9B

Idag så har vi haft avslutning vi var först o fotade och sen så var vi i klass rummet och fikade och vidare till aulan där det var många som uppträde för oss (: . sen så Ffick vi våra betyg ;p , och vidare till matsalen där vi åt god mat (Y). Här är några bilder under dagen :



alla foton är tagna av Emmy Andersson ;p
förutom ett för jag fotade när dem dansa ;).

Väla

hejhej, idag så ska jag till väla med mamma och peter för att hitta en avslutnings klänning eftersom jag tyckte att den var för mörk den jag köpte i Växjö. Vet inte riktigt när vi ska åka men det bli väl senare vid fyra tiden skulle jag tro ? xp   Tjjjaaaooo!

google bild..



Tosselilla

Tjena hallå! Idag så har jag varit i Tosselilla åkte mycket med karuseler men om jag ska vara ärlig så var det mest barn karuseler förutom två och vatten banorna och gokarten. Men badade inte, kände inte för de bara xd , men iallafall så är det bara två dagar kvar av skolan :D , vi ska städa och lämna in nycklar imorgon och sen så ska vi gå någonstans och fika lite och sen får man gå hem antar jag ? ;p.

har ni sett förlorat mycket med färg ;o

precis färgat det :

3 månader senare: uhh


EnLinneahelg ;)

tjena hallå! , har inte uppdaterat på ett tag som ni kanske har märkt ? xp har ju varit i Växjö men jag hittade ingenting men köpte en klänning men vet inte riktigt om jag vill ha den på avslutningen .. så istället så föreslog mamma att vi skulle åka till väla :D . Så vi ska nog åka på tordag. Som sagt så var jag då i Växjö men när vi kom hem så åkte jag och linnea direkt hem till mig för vi skulle köra till Yngsjö som är lite utanför Åhus. Så har inte kunnat uppdatera för hjar varit där hela helgen ;).

här är en del bilder jag tog hemma hos Linnea.



hothotttt ...

Heelllo just nu så är jag hos linnea och lyssnar på musik , vi kom ¨precis in för vi spelade badminton en stund ute. (: och vi ska till Växjö imorgon, vi ska försöka leta efter en avslutnings klänning tills fredag nästa vecka .. ;p. Hoppas jag hittar en anners så får jag panik för vi slutar ju snart ;O.

Vad tycks om min nya header? , jag tycker den blev sådär ska försöka fixa en annan blev inte riktigt nöjd med dennna men får ha den så länge hade ju lixom snö på min förra xd ... 

för några minutersen :

utklädningsdag igår.

anledningen till att jag inte blogga igår var att jag orkade inte xp , men jag var lite halv konstig igår ;o. Jag kom hem efter skolan hade ont i huvudet så tog jag en alvedon och sen la jag mig framför tvn och somnade. Jag brukar aldrig somna framför tvn efter en skol dag ;o , men iallafall så var det en sån dag då man klädde ut sig. jag och nico o fia o påål var simpson här är lite bilder från klassen :

RSS 2.0