Girl gone wild

Hej! Äntligen så är det lov så jävla bra! Ska hem till fia och äta lite tacos med några vänner också, kan inte bli bättre :). Vilken bra dag det är idag känner jag, solen skinner, man kan ha skinjacka och solglasögon kan inte bli bättre start på lovet! Hörs o syns, får sola när nu solen är framme ;).

Älskar min nya filt! ♥

20 grader!?

20 grader i mars kan inte vara normalt? :o

Simning nyss!

Tjaa! Just nu så har engelska, är grymt trött eftersom vi har precis haft simning. Känns som om jag kan somna när som helst, synd att jag slutar sent idag. Slutar egentligen halv fyra men måste stanna längre för att jag ska göra ett prov :(. Ni borde tycka synd om mig!!
Nej men nu så får jag fortsätta med engelskan :p.

Konstig bild imorse hehe ;)

Älskar kläder :o

Yyeeeassss snart lov, det kommer bli så jävla skönt kan jag säga!! men denna veckan har jag fullt upp. Tre prov ska göras och en uppsats :/. Men så är det oftast innan lov right?

Det är en grej jag  har kommit fram till idag är att alla har en sån ball stil medans jag kommer världens tråkiga kläder på mig åhh jag vill med ha snygga kläder ! :(. Synd att jag är så snål..
google bilder:

Hothothot ... Hit!

Wooow vilken dag det är idag, riktigt varmt och det blåser inte ens! :o längtar till sommaren ännu mer nu :(.
Idag blir det nog bara att sola och plugga lite sen vet jag inte vad som händer. Jag för ta dagen som den kommer :).

Igår så var jag och mamma ute och övningskörde, det gick väl ganska bra! Och jag var ute på stora vägen också och det gick också superduper jätte bra ;). Var med Fia igår med och vi bakade brownies som blev goda och ganska kladdiga.. Dessutom så färgade hennes hår och hon blev nog nöjd tror jag, jag tyckte att det blev fint iallafall :).

Följ gärna mig på instagram @louicesvensson

Ny design!


Babe igår

Var med Linnea igår. Vi var såklart ute och fotade eftersom det var så fint väder, kändes nästan som sommar när man fick sol strålarna på sig ;). Knäppte några fina bilder på Linnea men jag fick en bra bild av 20, såg ut som en påse haha nej men det kommer säkert fler dagar :). Sedan så snackade vi lite och kollade på tv.

Idag blir det bara plugg tyvärr men så är det om man är lat om skoldagarna :/.

Flytta till devote?

Känns som jag vill flytta till devote istället eftersom allt verkar så enkelt där osså slippa alla koder på blogg.se men jag vet inte dem flesta har ju devote som jag känner..

Tatttttttoooo

Mamma har precis smört in den, det är därför den är lite vit + plank.
Tar bättre bilder sen när den är läkt :).

Tatuering + Klippning

Hej! har precis pluggat lite spanska glosor och ätit ;). Efter skolan så stack jag till Headwig för o klippa mig. Tog lite mer än vad jag brukar bara för det var så slitet. Dessutom så har mamma tatuerat sig idag (gav henne pengar för en tatuering på hennes födelsedag). Den var verkligen jätte fin men just nu så är det ju lite rött, blir säkert finare när det har läkt (y). Jag kan visa bild senare hur det blev? :D
Ikväll blir det bara att vara vid datan och kanske titta på tv. Äntligen hemma, alltid mysigt att se på.
Jag precis:

Nytt GinaTricot!

Linne 149 :-
Shorts 349 :-

Tullstorp idaauuu!

Hej! Nu så har jag kommit hem från tullstorp, vi har varit och kollat på en hingst uppvisning och vi hitta de en riktigt fin hingst till Holly. Det var både hopp och dressyr alla var jätte fina men som sagt vi hittade en speciell ;).
Mammorna var också ute med sina föl :).

Kommer upp filmer senare.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjj :( :( :( :( :(

Noooooooooooooo!!!!! :( :( :( :(
Vår 20 åriga mikro har gått sönder :( !

Rip <3 <3

Biggest loser :)

Hejhej! Har märkt att jag har bloggat ganska ofta nu senaste dagarna än vad jag har gjort annars. Men ibland är det roligt och ibland känner man inte för att blogga alls, så är det ju.

Idag hade vi engelska prov ett oförberett, det gick väl sådär kanske inte jätte bra men helt ok för mig eftersom jag är inte så bra på engelska. Ska ha prov imorgon också i samhälle, har inte tränat så mycket för jag tycker det är jätte tråkigt men det är bara att bita ihop antar jag.

Men just nu tittar jag på biggest loser, kanske inte många som tittar på de programmet men jag tycker att det är roligt att se skillnaden när de tränar så mycket.

Jag och Vicky på gympan :) <3

Seeegggiggg dag :(

Jaha nu så sitter man i skolan och fick nyss reda på att man inte har någon matte, så får sitta här och vänta tills dem andra slutar. Sen så slutar man sent idag också ähh vilken seeeggg dag men det ser ut som det kommer bli fint väder iallafall :))

Byebye seyyaa sooon!!

Malmööö

Idag så var vi i Malmö med skolan, helt okej men lite drygt att sitta och vänta på bussen mot slutet. Vi var först på en mässa och senare stack vi till Mobilia och tittade lite i affärer och sedan åt vi på Mc (:.

Tänkte visa vad jag har köpt (För nu är min dator igång igen) på Ullared och väla :
Ullared:
trningsbyxa
sminkborstar (älskar dem)
ögonbrynspennor
läppstift rött
strumpor
armband
två skal (De är mer glittrigare än på bilden)
Väla:
Ring och tröja New York
Jeans och solglasögon Gina Tricot

12 mars

Tja tja just nu så sitter jag och Fia på balkongen och myser i solen. Det har varit en riktigt härlig dag, har varit varmt och soligt (y). Vi har också bakat en vinbärspaj och Fia tog hela pajen för sig själv .. :( nej men jag fick lite iallafall :D.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597414.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597414.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597837.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597864.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597881.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597874.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597884.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193597914.jpg" class="image">

På väga hemmåååt

Nu så är vi på väg hem, visar senare vad jag har köpt :). När jag har kommit hem så hade jag tänkt städa lite i min garderob, börjar bli alldeles för fullt.

Och så ska jag och Fia gå till Stoby och hämta lite grejer hos hennes mamma, sen så får vi se vad som händer på kvällen ;).

Var också en liten vända på Ikea och tittade runt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1863396/images/2012/pic_193429004.jpg" class="image">

Hey mirror here are we again

Hej! Vilken dag det är idag, riktigt fint väder :). Just nu så sitter jag i bilen och är på väg att bli ännu fattigare eftersom jag är på väg till Väla.

Kunde inte tacka nej när mamma frågade mig hehe. Nej men måste ändå köpa nya jeans :).

~ hejdå mina pengar ~

Jag o Linnea på bussen..

Härlig dag på Ullared!

Bilder när vi var på Ullared ! :)

Illusion

Hejhej! Just nu så sitter vi på bussen och är på väg hem. Har haft det väldigt roligt men vi blev klara ganska tidigt så det blev lite drygt att vänta. Visar senare vad jag har köpt :))

Går inte att ladda upp bilderna, så får ta det senare.

shout it out

Hej! får bli ett litet snabbt inlägg innan jag ska gå och ta en duuusch. Som sagt så ska jag på kalas och senare till Linnea fis. För imorgon ska vi till ULLATED (!) med böss. är faktiskt lite taggad, blir bara att shoppa o shoppa..

Härlig dag i skolan men sista lektionen så fick jag lite ont i huvudet vilket jag har fortfarande men får hoppas på att det försvinner. Jaha såå vad ska ni göra i helgen då? :))

When I crying

Hejhej, idag så har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och det kan ju vara skönt det med. Hade ingen läxa heller (y).

Imorgon så är det fredag och då blir det kalas hos min kusin, senare på kvällen ska jag åka till Linnea eftersom på lördagen ska vi åka till Ullared. Kommer bli så roligt! :)

Jag idag:

I coming for you

Hejhej! Idag så har jag ganska mycket att göra ska plugga på Spanska och matte framförallt, har ett stort prov i matte imorgon och just nu så känns det som om jag inte kommer klara det men som tur är så ska Lalle hjälpa mig. Väntar bara på att han ska komma hem från sitt jobb :). Sen så har jag prov i Spanska på torsdag då det kommer nog gå bättre (y).
hej så länge!
~Myys bild~

Vårvårvår

Hej hallå idag är det riktigt najsigt väder! och nästa vecka så ska man till Ullared med bästa Linnea längtar så, kommer bli as kul! Men i skolan så kommer det nog inte bli så roligt precis :( , har massvis med prov och uppgifter :/ men vad ska man göra, får stå ut ett tag till!
Ful bild på mig imorses.

Done!!

Whhhaatttsss upp?? Jag sitter och pluggar på juridik, tror jag har fattat allt utom krediten har lite svårt att få in det i hjärnan :(.

Idag så har vi pillat lite på min nya dator, byggde klart den igår. Har lite smått och gått kvar som ska installeras bara men annars så är den klar :)).

Här är min skönhet heheh ;).

RSS 2.0