Yngsjö igen ;p.

jaha har precis kommit hem och så fick jag reda på att jag ska till Yngsjö ikväll och jag har inte packat eller något. Jag orkar heller inte för den delen.. Jag hoppas på att Jennie kan komma dit så slipper jag vara själv där med mamma och Peter. Kommer tillbaka inom en vecka kanske, skulle kunna gissa på fredag. byyyeeee.

bild från yngsjöhallen.



opps ;

uuppppss! bloggade inte igår men hade ingen ork till det heller. Iallafall så var vi hos gäster igår och det var faktiskt roligt/trevligt och de har en sån gullig hund fluffig och liknar en björn xp, den kela man med nästan hela kvällen ;).

Nu så ska man bara dricka upp sitt kaffe och fixa lite saker sen så ska man till Emmy och hälsa på henne och det var ett bra tagsen jag gjorde det ;O. Illa!



hbg noooww

Här är en bild hur jag ser ut för ikv, ska vara med Elin och Nicolina o Antoneta o Linnea så det blir super duper kuul! ska snart till bussen och ska packa med mig lite saker innan så hej så länge ! <3



New bag

Idag blir det att sticka hem till Nicolina klockan fem där Elin är och senare ska vi vidare till Helsingborgfestivalen. Nu så funderar jag bara vad jag ska ha på mig xd men det ordnar sig förhoppningsvis (:.

Har köpt eller fått en ny väska. 100 kr.




hbg festivalen ikväll?

Godmiddag! Var ute och gick igår till Stoby och sen hem igen. Jag har märkt att jag får mycket ångest när jag inte vet vad jag ska göra :S , funderade om jag skulle ut igår eller inte och när jag skulle till Ullared förra veckan, skit jobbigt! . behöver år innan jag kan bestämma mig hehe xd.

Idag så vet jag inte om jag ska till hbg festivalen ikväll, får se vad som händer ;).



slappedag.

Nu så är man hemma hos mamsen igen fast är ensam hemma ;p , de andra är i emmaljunga. Funderar faktiskt att gå ut en stund i regnet men får se vad man gör.

pappas sportmotorcykel :





motorcykel :D

Idag har jag åkt med pappa på motorcykeln det var awwweesoommme ! , vi åkte till faster och var där i en stund sen så körde vi en runda o senare hem igen. Det var faktiskt väldigt roligt men så klart var man ju väldigt närvös från början, skakade om händerna ;o.

Har fotat motorcykeln men har sladden hemma hos mamma så ni får vänta heh ;).

Jag och Sally slutet av i vindras.



karlshamnsfestivalen dag3

Dag 3 så skulle vi till Tärnö de var rätt stora våger på havet. De som njöt mest av resan var nog jag och mamma xd Linnea ropade mamma och japenerna mådde dåligt vissa av dem, men när vi var väl framme så gick vi till högsta punkten på ön. Sen så åt vi och fickade så tog vi båten vid halv sex. Var väldigt trött den dagen ville bara hem då men var roligt alla dagar vi var där (: .

de sköt upp raketer när festivalen var slut.


I am gooood

Känner faktiskt att jag har varit duktig idag (y) har varit ute med båda pollarna och så har jag hjälpt till med att rävsa gräsmattan och slängt gräs ;p. Nu så ska jag och Annice iväg o bada. Lägger in ett inlägg till idag om Karlshamnsfestivalen dag3.
byyee.




Ullared idag?

Godmorgon! vaknade för två-tre timmar sedan skulle jag tro. Egentligen så skulle jag till Ullared idag men hade handlat så mycket i karlshamn så tyckte mamma att det inte va så lönt men jag ville verkligen dit hade så beslut ångest igår så visste inte riktigt vad jag ville :/. Men jaja det får bli en annan gång ;p.

tog bilderna för ett tag sen .




karlshamnsfestivalen dag2

Dag 2 på Karlshamnsfestivalen: vi var ute med Linn och så åt vi langos på en parkeringplats för det regnade ute. Senare så gick vi ut iallafall eftersom vi pallade inte sitta där inne hela tiden xd , jag åkte freak out men den i kristianstad var mycket bättre tycker jag den snurrar mer än vad dem andra brukar göra ;p. sen så stack vi hem till vandra hemmet där Linnea och Linn hällde vatten på personer ;o.

sjalen jag har på mig köpte jag där för 100 kr (: .
tröja Ullared
byxor: GinaTricot




vad jag har köpt på festivalen

här kommer några bilder på jag har köpt. Är väldigt nöjd det jag har köpt men har förlorat mycket med pengar anners så brukar jag vara jätte snål ;o .


Tröja, Karl Oskar & Kristina: 250 kr

Kjol, Veromoda: 120 kr (rea)

Linne, festivalen: 120kr om jag minns rätt.


H&M:
bh: 69,50 kr
klämmor: 20kr
Halsband: 90kr
Plånbok: minns inte riktigt men 90kr skulle jag tro.
Eye shadow (lilla) 30kr
Eye shadow glitter (stora) 69,50 kr


karlshamnfestivalen dag1

Tåg tåget till Karlshamn i fredags gick redan ut vid halv nio tiden så var vi ute till två tiden ungefär? med Linn :). och så stannade vi i Karlshamn tills idag, jag ville faktiskt att vi skulle vara där längre när festivalen varade. Att vi skulle åka i torsdags istället men det får väl bli nästa år. här är lite bilder som jag tog och Linnea ;p :

det kommer fler bilder sen..

Dag 1 i Karlshamn

Linneas rumpppaaahhh



Karlshamn

Idag så ska jag åka till karlshamn med Linnea (: , vi ska gå på östersjö festivalen och så ska vi bo i mitt i stan. Det kommer säkert att bli riktigt roligt som alla andra gånger. Jag kommer hem sen på Måndag eller Söndag beror på om vi ska till Tärnö eller inte (?).

För några dagar sedan så fotade jag månen, det är ganska svårt att fota månen med min kamera så de blev som de blev ;) hehe.




köpt en dataskärm :D

Gissa vad jag har gjort idag ?? Jo jag åkte till onoff med mamma och peter för jag hade ändå inget att göra .. Så fick jag med mig hem en HP dataskärm *HAPPYY!!* har bara dansat sen jag fick med den hem hahha xd .





dagen innan vi åker

idag så vaknade jag vid tio tiden heheh ;p får lära mig att gå upp tidigare nu för skolan börjar snart! :( Idag så ska jag nog packa till karlshamn för vi åker ju imorgon :). De är nog bara de jag ska göra idag ... heh

här är fler bilder när vi var i Yngsjö :

på bron:


k-dagarna..

Åhus beach handboll


kläder jag vill ha...





Yngsjö 2011

kom hem idag från Yngsjö, vi hade sjukt kul fast igår så hade jojjo svårt att andas och hade ont men det gick nog över när hon fick sova lite ;p . Vi gick till bron och tittade på månen jätte mysigt! Sen så har vi cyklat runder i åhus några gånger. Vi var på k-dagarna med och i fredags när jag var i där så dissade jag en snygg kille (SNYGG!!) jag vet inte varför jag sa nej, när han frågade mig om vi kunde dansa tsm :( åhh förstår inte mig själv !! :((( buhhhuuu. heheh xd.
Vi hade sjukt kul iallafall, jag tycker att vi borde träffas mer ! vi får inte vara så upptagna som förra året.

fler bilder sen.

jag:

Jennie:

Jojjo:

Ewe:


sofia :(

just nu så är jag med fia och vi gör ingenting... skit tråkigt att vara med henne önskar hon cyklar hem snart!!!
hihi , sen vid sex tiden så ska jag till yngsjö och jag ska vara där i en vecka när jag har kommit hem igen kanske på torsdagen så hinner jag kanske göra ett inlägg till men det är inte så säkert.. För sen så ska jag till karlshamn med linnea och hennes mamma som vi brukar göra (y). Så kommer hem igen kanske på måndag eller söndag. Så räkna med att jag inte kommer uppdatera så mycket nu hehe xd <3

går inte ladda upp den bilden som jag rita :/ får se sen om det går när jag har kommit hem.

Torsdag 14 juli

Godmiddag! :) , blev inte att åka inlanes tänkte att vi skulle göra det idag men vädret verkar inte vilja det. Så vet inte riktigt vad jag ska göra idag !? :s vi får väl se vad som händer ;p .

Grattis till Gustav som fyller år idag ! :D

haha vi på toan i Läredaskolan heheh xd (gammal bild)



trött.

usscch är fortfarande trött ;o , men känner ändå att jag vill ut en stund. Idag så har man bara tagit det lugnt ;) städat lite på mitt rum och städat lite i garderoben så det får plats till höst kollektionen hehe kanske är lite tidig men ändå (: .
Ska snart ut med mamma och åka inlanes kram o hej.

jag idag, trött ...



slappedag

Godmorgon eller godmiddag ? är ganska trött idag eftersom jag inte kunde sova inatt kanske somna halv två. Skulle egentligen till Kristianstad idag men orkar inte + för att det är dåligt väder just nu :/. Och idag så åker Linnea till Finland ;p. Men hon kommer hem igen på måndag.. blir nog en slappe dag för min del ..

bilder som jag fotade hemma hos far.



k-dagarna igår

k-dagarna igår det var fantastiskt kuuull , först så tog jag bussen hem till Nicolina för att se på när Nico färgade emmas hår xp. sen så tog vi bussen hem till Emma där senare Linnea och karolina kom. Vi körde ngn lek med xd .. , sen fick skjuts till tågstationen och vidare till kristianstad vid nio tiden? sen var jag hemma kanske kvart över ett :) . Nu så ska jag hem till Linnea hej så länge !



himma

Nu så är jag hemma igen kom typ klockan halv åtta. Senare ikväll så ska jag nog hem till Nicolina eller vi ska nog inte vara hemma hos henne vi får se vad planerna blir. Planerna brukar oftast ändra sig. Sen ska vi vidare till Kristianstad och titta på rixfm festival, tror jag de var ikväll? aja får se hehe.

kram på er.



Yngsjö - Grillfest

HEj, snart så ska jag och Linnea ta tåget till kristianstad även om vädret inte är på topp. Får hoppas på att det bli uppehåll :). Mamma kommer och hämtar upp mig sen så ska vi till Yngsjö för o ha en grill fest med släkten imorgon så det blir väl roligt om min kusin kan komma ! (Y) :). Blir inga inlägg på ngn dag eftersom jag ska stanna i Yngsjö.

hejsvejs ♥



ny header!

nu har jag hållt på att fifla med headern ett bra tag nu, mer än en timme ungefr ? åhh mamma kom precis med en kladdkaka mums !:D men tillbaka till ämnet .. orkarde inte längre ändra bakgrunden orkar inte mer koder det får bli nästa gång ;). men vad tycker ni om bilden? Jag gillar bakgrunden på den hehe x> .

kramis kramis.



klööddde

Igår så var jag hos Linnea. Vi poppade poppkorn och tittade på filmen American pie 2 alltid lika bra haha xd, och försökte fixa headern men det gick inte som jag ville för jag ville byta bakgrund också för vill ha allt nytt men det gick inte alls men ska försöka igen idag då får ni se om det är en ny eller det är fortfarande den gamla xp. Senare idag så ska jag och Linnea till Kristianstad och handla lite ;) hej så länge! 

hemkommen

hej. Nu är jag tillbaka från Yngsjö det har varit soligt hela tiden när vi var där men har inte kunnat sola så mycket ändå för jag blev sjuk när vi var där så låg mest inne :/. Men är bättre nu men är inte helt frisk förhoppningsviss så blir jag frisk snart igen (:. Ikväll så ska jag hem till Linnea för o kolla på en film på sexan som börjar klockan nio :D .saknat henne så, tror inte vi har träffats på två veckor (??) :O. Jo en graj till JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGG KOMMMMMMM INNNNN PÅÅPÅÅÅÅÅÅÅ EEEEKKOOONOMII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! happyface heheh .. ^^

fotade innan vi åkte (:





vännerna

tjena hallå imorgon så ska jag upp tidigt för vi ska till Yngsjö, men saknar mina vänner har varit borta från dem rätt länge eftersom jag har jobbar nu i tre veckor men när jag har kommit hem igen kanske blir på onsdag ?? förhoppningsviss så kan vi träffas alla i hoppa. Eller vad säger ni? ;). När jag har kommit tillbaka så ska ni få en ny header ^^ . Kan inte uppdatera nu tre eller fyra dagar men vi hörs o syns.

bilder hos pappa :

sooooll ;p



RSS 2.0