Åhusdagarna i helgen!

Heeejj! Igår var det en riktigt rolig dag med Linnea haha våran humor är helt klart bäst!
Vi tog buss till Åstorp och sen tåg till Helsingborg. Vi skulle ha tagit buss nr 22 men vi tog buss nr 2 så vi hamnade i ramlösa.. Så vi fick åka tillbaka igen och ta rätt buss efter många om o men så hamnade vi på Väla efter fyra timmar haha..

Jag hittade inte så mycket och jag är ganska pank just nu så var väl ganska så snål! Men Linnea hittade jätte fina saker i alla fall :).

I helgen så blir det att åka till yngsjö och vara där med min kusin och det blir nog att vi är mest i Åhus eftersom det är åhusdagarna då! :)

Jag och Linnea på bussen :

 

 

Rain

Är det bara jag som blir riktigt sugen på att dra ut och springa när det ös regnar? ^^

Nytt! ~malmö

Hej ! Igår så stack jag och linnea till malmö med våra sommar jojo kort! ;) , vi hittade faktiskt väldigt mycket vilket jag brukar inte göra! ;o Så både jag och Linnea känner oss ganska fattiga nu :(. Men vi hittade fina kläder i alla fall :).

Och idag så ska jag hem till Elin, var så länge sen sist! Tänk att det redan har gått ett halvt år sen vi träffades ;o.
Blir nog att titta på film och bara vara ! ;)
Här är två saker som jag blev mest nöjd med! :
klänning H&M
skor BraSkor

Allting kommer bli bra tillslut

hej! Idag har det varit en ganska chill dag förutom att jag inte fick åka till åhus för mamma idag :s , hon har aldrig varit så känslig som hon är nu, förstår det inte! varför nu och varför inte innan? är faktiskt smått irreterad men aja vad ska man göra?

Imorgon så ska jag kolla på en student och vara en stund med Jennie om vi nu hinner (:. Har inget mer att skriva precis sååaa chhharrråå!
Jag vil bli bruunn!! Var är värmen?

Inspiration, colours!


fucking sommarlov!

HEj! Stack till jennie i tisdags eftersom vi skulle ändå jobba i onsdags. Måste tjäna lite extra peng nu när man inte får pengar längre i sommar :o. Var lite drygt att stå där hela tiden men om man har Jennie som sällskap så går allt haha ;).

Imorgon är det skol avslutning, de är bara synd att jag är lite sjuk så kan inte precis gå runt i en klänning :(. annars så har man bara längtat tills denna dagen, sen man började gymnasiet.. Kommer bli så jäkla skönt att slippa skolan för jag själv tror att jag inte har riktigt mått så bra med allt, vi har haft så mycket hela tiden och det tar kål på mig! :o. Så jag är väldigt tacksam för att sommarlovet har kommit!! :D.
några gamla bilder och några nya :):

Siesta 2012!

sammanställning siesta 2012, hade kul ändå även om jag inte fick mina saker i tid eller om det smakade rööövvaahååll! ♥♥

--

Hej! var ju ett tag sen sist ;). I helgen var jag på siesta med härliga tjejer. Men tyvärr så har jag gått och blivit sjuk :(. Får hoppas jag blir frisk innan skol avslutningen :). har väl inte så mycket mer att tillägga, får höras och synas igen när jag har blivit frisk :).
RSS 2.0