About nothing

Hejhej just nu så sitter jag i köket och skriver på Ipaden, känns ganska konstigt att skriva på, typ en förstorad iPhone. Väntar bara på pappa som hämtar pizza :), Sen så blir det nog lite mys framför tvn med blåbärspaj som jag och annice snart ska göra :p. 
Och imorgon ska jag kanske vara med Fia om hon nu har tid med mig dvs ;). Måste rida hästarna också var ett bra tag sen nu . 
 
 

Så dansar vi till dansmusik igen

whaattss upp? Det är bara fint med mig (:. Igår var jag och Linnea i åhus och solade och badade och så mötte vi fia elin och joel så vi var med dem i en stund innan vi skulle ta bussen in till kristianstad igen. Senare på kvällen cyklade vi till ralleebooii och hade de trevligt med några andra vänner ;). Vi var väl inte där så jätte länge precis, carrobarro ville cykla him så följde med (:. 
Idag så har jag varit med anna. Vi hade lite picknick i Ljupadal och så solade vi i en stund, riktigt mysigt! Sen så drack vi lite kaffe hos mig (:. sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, blir väl mys farmför tvn :).
 
Jag igår innan vi cyklade och en söt liten nalle som någon klädde upp:

Ullared mög!

Var en sväng i Ullared med Joel. Jag själv hittade inte så jätte mycket till mig själv men Joel hittade ganska mycket ... 
 
Tre perfymer som jag är riktigt nöjd med! bara 35 kr per styck, tyckte det var ett riktigt bra kap =)
och så köpte jag två tröjor som jag är också nöjd med.
Jag köpte väl inte så mycket mer till mig själv fick ta mest beställningar av andra (: .

Karlshamn 2012

heeejJJJ!! kan snacka om att jag är riktigt riktigt seeeggg idag ! Men åtminstone så hade vi kul! Tyckte detta året  var de roligaste, men de är synd att vi inte lyckades komma in på något öl tält :( nästa år kanske de är snällare (:. 
Haahha tack för alla underbara stunder med dig Linnea! och man måste få tacka pågarna i rummet bredvid :D
 
Här är några bilder vi tog :
 

Karlshamn 2011

Hej! Hinner göra ett inlägg till innan jag åker ;). Är riktigt taggad nu! hoppas Linnea är lika taggad som jag för dååå händer de grejer! 
Känns som om jag har tagit med hela garderoben haha ska ju bara vara där tills på söndag .. men man behöver välja bland allt vad man nu känner för (:. Får väl packa vidare byyee .
 
jag och Linnea i Karlshamn förra året:
 

Annoying girlfriend!?

Yes just nu känner mig jag jätte störig, tur att man ska iväg med Linnea till Karlshamn så man kan släppa loss lite :) Blir nog icke något inlägg i helgen ifall jag inte mobil bloggar (: .

Sjukligt snyggt!

~Gina Tricot~
 
 
 
 
 

SPACE

onödigt snack om dagen ....

Tjjaa ! idag har jag sovit riktigt länge, till ett. Har nog aldrig sovit så länge ;o, men kanske inte så konstigt ändå kom hem ganska sent för var med Linnea på kstad dagarna och träffade Joel och hans kompisar haha. och ikväll eller typ nu ska jag till pappa för Guss fyller år så de blir väl o fira honom ;p. Måste fixa mig nu så byyee ladies and boys ! (: .

Just work and work

Tänkte checka läget vad ni har gjort idag!? Jag har varit hos polisen och fixat mitt pass, de fotade mig också. Kan säga att jag inte blev bra haha men så är det alltid med pass eller ID, bättre lycka nästa gång. Har tydligen växt en cm också så nu är jag 168 cm lång (stolt chheeyy). Dessutom så har jag och mamma sprungit eller jag sprang och mamma tog cyklen till djursjukhuset, där är visst ett hus som är till salu i närheten. Lite slitet är det men vi funderar på att ringa till mäklaren och kolla på huset iallafall (:. 
 
Ja det var väl min dag .. och imorgon så blir de väl arbeta som jag sa innan, de positiva är ju att man tjänar pengar (y.
Det har inte blivit så mycket fotande med system kameran men de får ju bli en ändring! även de är så mycket lättare att ta upp mobilen ;). Det är så tradigt väder så man orkar inte eller ingen lust att ta med system.

Blandat ..

Hej usch är redigt sleden men ändå pigg på något sätt ;). Igår jobbade jag hela dagen typ blir säkert likaså imorgon men på fredag så ska jag och Linnea till kristianstad och partaja lite ;). I helgen så blir det degeberga marknad tror jag om jag inte blir hemtvingad hem till pappa.. 
 
Tänkte berätta vad jag tyckte om den nya spiderman filmen. Jag tyckte den var riktigt bra men jag gillar mer de gammla vet inte riktigt varför för den nya var ju riktigt bra också. Aja hörs väl snart igen ;).
 
I neeed sunshine !! 

The amazing spider-man

HEj! Bara jag som känner att denna sommaren har varit den sämsta hittills? typ kanske sol i två timmar sen blir det monligt igen :( , jag som har planerat att bli så brun innan jag åker till Spanien. Nåväl får väl se ut som en tomat där nere :(. 

Ikväll blir det att se den nya spindel mannen filmen med pojken min, har hört att den ska vara bra :), kan skriva vad jag tycker om den senare ! (: . Hej hopp!
 

Nära döden upplevelse?

Igår så tog jag och Linnea bussen till broby men vi hamnade inte riktigt där.. 
Vi hamnade på en åker på ett konstigt sätt haha men alla klarade sig så de va inte så farligt men de kunde ha gått illa! , för vi körde på sidan så bussen höll på att välta :o lite läskigt men vi klarade oss :).
Stackars Linnea hon blir så lätt rädd, nästan hon får panik om hon inte gick av bussen på direkten :(.
 
 
Tycker mest synd om bonden, vi rev ner ganska mycket av hans odling! :(

Ny bakgrund !

hej ! Ni har kanske sett att jag har ändrat lite i designen, den andra var så tråkigt och lite omodern tyckter jag! Men funderar på hur jag ska ändra bilden vill ju inte ha dem löven precis . Någon som kan hjälpa mig!?

Louice & Linnea weekend

Tjooo hej! Igår sa var jag och Linnea i Gööteborg! solade lite i parken och gick runder i affärerna vi hittade inte så mycket precis, Linnea hittade hittade ett halsband men jag hittade inget kanske för att jag är snål heh..

ska snart till Linnea igen för o spela tennis, vi har lovat varandra att vi ska spela mycket tennis så vi blir riktigt duktiga men vi får se hur det går ;). Sen så ska vi vara imorgon också haha blir nog att vi kommer vara hela veckan :). höres o synes byyee !

trött tjej i parken ..
 
 

LINNEA HÄR!

Hejhej Linnea här!
Tänkte gästblogga i Lulles blogg eftersom lulle är så seg på att blogga (haha ska jag säga, som aldrig skriver i min egna) Men iallafall nu sitter vi hemma hos mig och chillar. Imorgon ska vi åka till göteborg klockan 06.20 så vi måste lägga oss tidigt ikväll hur det nu ska gå..... 
 
Jag vill säga tack till lulle (eller hon som ska tacka mig egentligen för jag skriver) att jag fick skriva i hennes
underbara superduper blogg! woho!
Jag kan tipsa om lulles favorit låt som hon lyssnar på hela tiden, den heter sean banan - skaka rumpa!
Den låter var populär för ett tagsen men lulle hon är lite sen... men älskar dig ändå! <3
 
// Linnea 
 
här leker vi tagen!
RSS 2.0