omaaassssscchhhhhh!

BESTÄLLD!!!
 

we♥it

Of with your head

Tjeenna! Har inte så mycket att göra just nu precis :/, sitter hemma hus pappa. Idag så har jag bara ridit Sally och imorgon så blir de det andra hästen ;). Ja de var väl allt för idag pusshej!

Mongo bilder ..

Godnatt världen!

Nej jag får väl säga godnatt med en mysbild, Och imorgon så blir det att vara en stund med Fia !

Godnatt godnatt!

Mirrors lies

Så nu så har man börjat skolan igen och det känns riktigt förjävligt :(, var riktgit ångest fylld i söndags och igår. Och schemat var ju inte det bästa heller. Till och med så har jag redan fått läxa tills imorgon, jag kommer dö i förtid!! ååhhhhhh längtar verkligen till nästa sommar! Tagga sommar 2013!!
 

fest i Immeln

Hässleholmfestivalen #2

waastteddd

I lördags var vi ett helt gäng på hässleholmfestivalen, behöver nog inte beskriva hur roligt vi hade.. 
De ser man nog på bilderna ;).
 
 

weheartit

 
 
 

Malmö med Linnea

Hejhej sitter just nu i tåget med Linnea haha hon är litaaaaa mobbad, är rädd för att åka tåg ..... hahha fulhuve! Vi har varit i Malmö och shoppat lite, blev bara en t-shirt men de är ju alltid något.

 

FÖDELSEDAGS BARN!

EETtttttt sttoort GRATTIS till min FRUGA som fyller aaaååårr idag!! GRATTIS GUMMSAN!!! 
 

Jag vill ut

Hallloj! Idag har jag bara varit med Fia. vi har väl inte gjort så mycket precis, fulat oss mest.. Var en stund i stoby senare så tog vi bussen hem till mig. Och nu så lyssnar vi på musik och käkar toblerone (: Imorgon blir det att träffa släkten eftersom farmor fyller år sen så åker jag hem till Joel =). Ja vad ska man säga, vi är så fina tsm ;)

RSS 2.0