Top Model Sverige

Hej! Får göra ett mobbilinlägg igen för kunde inte lägga till bilder när jag var på datan. Men just nu så tittar jag på Top Model och äter lite glass, var så sugen :). Imorgon blir det Chill dag slutar tidigt! :D (varannan onsdag slutar jag halv fyra). Hörs och syns reklamen har slutat nu. Kram

Mobbilbloggning

Tjjjaa första gången jag mobilbloggar idag känns ganska ovant.. Just ni så tittar vi på så ska det låta inte mitt favorit program precis men senare så ska vi titta på Wallander :D.

Ni får en bild sen i veckan :).

Tävling (Mirabling)

Just nu så är jag med i en tävling hos Julia där man kan vinna ett skal till iphone 4/4s och 3:a. Man får välja ett skal i prissklassen 199 - 299 :- . var med!



You don't have to be a bitch to be my boy

Hej! Idag så ska man till Caroline för o fira henne lite, ska bli väldigt roligt! Just nu funderar jag på att vad jag ska ha för kläder :s , Linnea får nog hjälpa mig med det :). Hon ska nämligen komma till mig lite tidigare innan vi ska till Carro för hon ska hjälpa mig med iThunes fattar mig inte på det ännu.. Sen så måste vi snacka det var ju så länge sen vi träffades känns det som iallafall :(. I miss my wife ! ♥

Bilder får det bli sen. Pusspuss


Happy happy day

TJJJAAA idag har det varit en bra dag! riktigt härligt! varit lite knäpp som jag brukar vara när jag är happy xp. Förresten så glömde jag nämna att jag ska nog utomlands till hösten när man är krit vit igen (pratade det med pappa i förra helgen).

Får hoppas bara att alla i familjen följer med för det har bara varit jag, pappa, annice och gustav.. Så vi pratade om att ta med hela familjen, det skulle ha varit så roligt! Får hoppas på att alla vill nu då (:.

Grekland 2009



hey you wait for me

Tjennaa hallå! Igår och idag har bara bestått av plugg för har naturkunskapsprov på fredag, handlar om celler inte mitt bästa ämne precis men får försöka så gott jag kan.
Sen på lördag så ska jag nog till caroline för hon har fyllt år i veckan så det blir väl att fira henne lite (:. Har inget mer att skriva om precis så vi höres o synes!

Får bli en några veckor gammal bild på mig och fia ! (bildbrist)


sommar 2011

sommaren 2011, en riktig rolig sommar!



cp

Hej! Får väl be om ursäkt igen för att jag inte har uppdaterat på ett tag, har varit lite sur typ eller förbannad rättare sakt! Det har med att göra byta abonnemang och telenor är så JÄVLA FUCKING NÅGONTING asså åhh pallar inte förklara.. hatar dem just nu....

Har typ inte gjort något speciellt heller stack till fia igår och sen stack vi ut. Och förra veckan fick jag min Iphone (äntligen!)



This is what is all about

Hinner göra ett inlägg innan jag drar på intervju. Tänkte göra ett inlägg om sommaren 2011 o lägga upp massa bilder från sommaren, bara för jag längtar till sommaren och värmen! Kan det vara en bra idé?



Who you think you are

Sorry för jag inte bloggat på ett tag kom ju inte hem förrens i söndags kväll och igår så orkade jag inte blogga.. Men vad har ni gjort i helgen? vi har haft det extremt roligt, vi planerar för sommaren/våren, kommer bli så roligt!!. Och jag har lovat mig själv att jag måste ha mer bilder från sommaren på alla och mig.

Imorgon så ska jag på en intervju så det är inte säkert att jag kommer blogga men vi hörs så länge ;).



stress!

HEjhej! , ska till min söta kusse snart ska bara äta först och sen drar vi!

skolan idag var helt okej men ganska jobbigt att ha håltimme och vänta hela tiden, känns som jag väntar ut mitt liv nästan xd... men ändå ganska skönt att slippa lektioner iallafall ;). men måste äta nu ses !



Bakom varje svårighet finns en möjlighet

Tjjjeennna hallå! Idag är jag på bättre humör än igår för ville nästan dö bara för det var skola xd, men det är bara vara positiv och engagerad så går det lite fortare under dagen (:. Ibland måste man få vara på dåligt humör.

Imorgon så har jag bara en lektion men är tvungen att vakna tidigt ändå för måste till idrotten (ska inte vara med) så fort jag springer så kommer jag husta ihjäl mig. Hittade inte min idrotts lärare hade tänkt att prata med henne för då skulle jag slippa vänta i flera timmar på nästa lektion men jag får väl stå ut :).'



Put little love in your heart

Nu är det skola igen, det var väl helt okej idag, har inte fått någon läxa ännu ;). Men imorgon blir en lång dag tyvärr :/. Men på torsdag så har jag bara en lektion för de andra är inställda! ;D börjar 13 och slutar 14.00 ganska skönt.!
Så hur har er dag varit ?



Grattis mamma! <3

woooowww det snöar ! wiiiiieee , men längtar ändå till sommaren xd..

Men iallafall så var jag med fia en stund igår vi bakade choklad,vanilj, citron och apelsin muffins, de var faktiskt
väldigt goda även om det var mycket smaker i xd. Och idag fyller mamma år, hon säger 32 men man kan inte lita på henne när hon säger sin ålder ...

Grattis mamma !!!. Jag berättar senare vad hon ska få, hon har inte fått sin present än ;).


Fångade en riktigt fin bild på mamma i sommras hahah

A Long Time Ago

Hejhej alla barn! , Idag har jag varit med fia i en stund. Började att vi drack lite kaffe som vi brukar göra (Y). Sen så har vi bara snackat och hjälpt mig att välja kläder för ska på kalas ikväll, man får ju vara lite fin (:. Vi tog lite bilder också eftersom vi har typ inga bilder på oss två, så nu är det klart ;).

Var ju hos min kusin igår vi hade riktigt roligt! Snackade och skratta, vi är nästan som små barn kan jag säga hehe.
Love to my little Jennie ♥

maj o fia LOVE Y ;) <3<3<333<33<3<3




Was It I ?

Hej! Hinner göra ett inlägg till innan jag åker iväg :) .

Idag har jag varit med fia en liten stund, fikat lite och snackat skit som vi brukar göra! ;). Fick hem ett par jeans idag också och de passade precis men var lite stora i midjan bara men behåller dem iallafall :D. Fick en rosa väska helt gratis! med lite tillbehör (awweesommmee).

hörs o syns!



Har inget vettigt att skriva här

Heejjjjj !! egentligen skulle fia kommit idag men hennes syster blev sjuk så hon var tvungen att stanna hemma (FOREVER ALONE) ! :( . Nej men jag nördade tvn idag såå hade något att titta på iallafall..

MMEEEN imorgon ska jag hälsa på kussen min, ska stanna där tills fredag för på kvällen ska vi hem till måmår och äta middag. Tyvärr kan jag inte blogga dem dagarna så ni får stå ut utan mig ;). heheh ni kommer sakna mig MYCKET !

sent inlägg

Hejhej! , igår så gjorde jag inte ett dugg, fast på kvällen stack jag hem till nicolina och kolla på en skräckis tillsammans med några andra härliga tjejer (y.

Försökte lägga ut ett gott nytt år inlägg på nyår fast ett tidinställt men det gick inte, såg nu att det aldrig blev publicerat. Ahhh så damp jag fick för, första gången jag försökte så blev det publicerat direkt.... Men det får bli lite efter istället så gott nytt år på er ! <3



RSS 2.0