Snö,plugg och lite till

Jaha hur är det läget med er idag ?? Jag kan säga att jag är väldigt trött, haft mycket att göra i skolan nu dem senaste veckorna. Prov prov prov prov och så kan du gånga det med 10. Nej jag ska inte klaga har ju valt denna linjen. Men faktiskt så har vi haft mycket med uppsatser och sånt.

Idag så hade vi prov i samhälle vissa frågor var ganska enkla och andra som var helt konstiga :s så vi får se hur resultatet blir. När jag kom hem så har jag bara pluggat spanska konstant i fyra timmar för vi har prov i de imorgon och hade inte pluggat innan för var ju tvungen att plugga på samhälle. Jag hoppas att jag kan spanskan tillräckligt för jag måste egentligen plugga minst två dar innan, blir så lätt att jag glömmer det :(.

Åter till något annat för jag skriver ju bara om plugget i för sig så pluggar jag ju bara på vardagar heh.... Men ska nog dra till väla till helgen, tyvärr så kunde inte linnea följa med antingen så får jag vara där själv eller så får jag fråga någon annan, vi får se hur det blir (:.

Varför har inte snön kommit jag saknar den så, det är ju 1 december imorgon! :o, det måste vara snö på julafton det är ju tvunget!! åhh förresten har alla köpt sina julklappar än ? det har jag men jag vill faktiskt köpa fler så det bli massor med julklappar brukar faktiskt inte köpa så många men i år så är jag helt galen haha... Jag som är så snål, konstigt :s.
Grattis till min pappas som fyller år idag!

Jag hoppas att ni orkade läsa min text... ;)

Jag när jag pluggar på spanskan:



sad face

Ny header

Som ni kanske har märkt så har jag bytt header, den andra kändes lite för somrig nu när det är höst/vinter. Men hittar ingen bra bakgrund kan inte någon underbar person hjälpa mig ?? skulle varit snällt :).

vad tycker ni ?


Talk That Talk

hoppsan hejsan! Idag så hade vi prov i engelska, det gick hyffsat tror jag, vill inte riktigt säga att det gick jätte bra för då brukar jag få jätte dåligt, blir alltid så för mig :(. Eftersom jag alltid skriver om skolan så får jag skriva någon annat nu.

Varför har inte snön kommit än den borde ju vara här nu ! det var fullt med snö förra året i november månad. Och ska det inte vara minus grader nu? det är ju fortfarande plus grader, visst det känns ganska kallt ute men det är bara för att det blåser så mycket ;o.
Åhhh jag vill ha snö nu nu nu ! är ju så mörkt och tråkigt ute :( förresten jag har inte köpt vinter skor än kanske är dags ? får göra det när jag har tid...

I helgen så blir det att plugga och gå på julmarknad! berättar om de mer sen ;).


I miss ♥


You da one

Tja ! Nu så är Linnea hoos mig (y, vi har varit i stan för o leta efter en jacka till henne. Senare så ska vi mysa ner oss i soffan med filtar och ljus och titta på idol så mysigt!. Måste bara övertala mamma med för hon vill se doobidoo eller hur det nu stavas för att det är nog samma tid som idol. ;/

aja hörs å syns.
Gammal bild på mig.


oopss glömt!

Oj glömde berätta vad jag hade köpt till pappa, lite roligt faktiskt har köpt hårfärg till han. Tror han blev glad men vi skratta mer åt det xd .heh

Tror de var denna fast lite ljusare:




provprov

Har fotat det jag har köpt från Ullared men det blev inte alls bra, det är för mörkt nu :/.
Idag så hade jag matte prov handlade om procent så det gick ganska bra tycker jag (:. Och har ekonomi prov på onsdag jag undrar hur det ska gå för dessa tre kapitel är svåra tycker jag :o.

jag idag:


Har köpt mycket mer men vill inte visa det för det är julklappar ;).

strumpor till pappa, ängel till mamma, godis, smink, smycken, två svarta linnen, och den tröjan som jag har på mig.

Farsdag!

Idag är det ju farsdag, pappa ska hämta mig och fille och så åker vi vidare till farfar och farmor för o umgås med dem lite. Blir väl att stanna där tills ikväll sen kommer jag nog hem till mamma igen :) .

kan ni gissa vad det är ?? ;) Berättar i nästa inlägg.



Varning!! Bildbomb!

Här får ni massa bilder från Ullared!
Jag och Jennie! ♥


Tidsfördrift

Rätt bra att klura på en sudoku när man har håltimme heheh...
Jag vet , jag är lite annorlunda bättre än att vara någon annan ;)





Ullared on saturday!

WHHATTTtsssS uppppp??? Jag mår toppen idag har varit ute och sprungit med fia för någon timme sedan, så det känns så skönt efteråt.

Idag så hade vi prov i svenska, det gick helt okej, kan inte riktigt säga om det gick bra eller dåligt men tror att det blev rättså bra iallafall, handlade om refaratmarkeringar.
Imorgon så kommer min kusin hit för att dagen efter ska vi till Ullared, är så glad att vi ska dit älskar att shoppa även om jag är snål hehe ;).

konstig bild men orkar inte vara seriös på bilder...



.............................................

Ja här sitter jag helt ensam.. verkar som alla ska ut ikväll, jag vill med ut, tror jag blir tokig snart! Har bara varit så lat hela lovet suttit inne och gjort ingenting. Har typ ridit en gång men skulle göra det fler gånger som jag hade planerat men icke så nicke.. Aja ska på kalas imorgon det är ju något...

hej så länge // en uttråkad Louice

nails

Inte för jag är så bra men ändå...




RSS 2.0