Valborg imorgon.

hej !
idag så ska jag och fia och nicolina vara och imorgon så ska vi åka iväg för det är ju valborg då .. Jag vet inte riktigt om vi skulle spela basket idag (?) , vi får väl se vad som händer :).

en läskig bild jag tog med system kameran xp...



Yngsjö <3

Yngsjö ♥ bilder :

stugan:

Stranden.


nya byxor .

HAr köpt nya byxor från Växjö :) , När jag då va hos Sanna :) , ehm idag så har jag inte gjort så mycket bara varit med Nicolina o fia vi åkte lite inlanes och sen så stack vi hem till Nico en stund och sen hem till mig igen xp ...
Usch måste på minna om att det är skola imorgon :( , I hate it :/.

kommer bilder sen, när jag var i stugan :p.


En fail bild xd.


:o

Hej!
tyvärr så kunde jag inte uppdatera igår för min data ville inte fungera xp hade inget internet :s , men iallafall så ska jag till yngsjö nu så vi hörs imorgon kommer bilder på mig dem senaste dagarna sen :).

hej så länge :) <3


Torsdag :p

Idag så har det bara varit en lugn dag solat lite och tittat på tv men mest solat ;). Idag så var det rekord temperatur (eller vad man säger) ute idag hah xd 21 grader ;o , faktiskt så skulle det inte förvåna mig om det skulle bli 30 grader i sommar om det är så här varmt nu ? :o.

inga nya bilder så ni får nöja er med denna ;p .



Homehome

Tjena hallå kom hem en stund sen från stationen :) , jag hade det väldigt trevligt men hittade inte så mycket kläder faktiskt :/ , ibland har man såna dagar där man hittar ingenting och vissa dagar hittar man massor. Köpte ett par jeans och några hårnålar.

en flipp bild och en normal innan jag åkte iväg xd .
ser konstig ut utan maskara ? ;o, jag har plattat håret var ett tag sen och det ser väldigt långt ut när jag har det platt :oo



Växjö

hej kunde inte uppdatera igår var väldigt upptagen då xp , men iallafall så var vi vid finja sjön igår med klassen och några andra. Vi gjorde inte så mycket precis xd , spelade lite beach fotboll/handboll.

Men idag så ska jag till växjö tåget går ungefär 18:40 och kommer hem imorgon :) . Antagligen så kommer jag att shoppa i massor så visar upp sen :) .

inga bilder så visar upp en flipp bild på mig när jag var hos Linnea :) .




myskläder+musik=(Y)

Hej ! , Nu så sitter jag med myskläder på mig :) , klasströjan är så mysig. Och sitter hemma hos pappa kom hit för ngn timme sedan. Min mamma skjutsa mig anners så brukar jag ta bussen om någon undrar (y) .

jaa vad ska man göra nu i det fina vädret ? ;)



dannss

jag ska snart cykla iväg till dansen och idag så ska vi ha uppvisning för föräldrar en grej som jag inte gillar... och så fyller Larle år idag 20 år :OOOO jaa tiden går snabbt ;o. igår fotade jag lite blommor här har ni dem ;D

:



Grilla ikväll (:

Hejsan! , Idag så fyller Viveka år så ett stort Grattis till henne ! :D ,
ja som sagt så har vi Påsklov hur underbart som helst (Y). Ikväll eller klockan sex så ska jag o anne o carro o fia o kanske ngn till (?) gå till Stoby för att grilla med dem andra i klassen :) .

bild från i lördags:



skooolan !"

hej ! , just nu så sitter jag i skolan , vi har just nu Svenska ett arbete om författare men har redan läst ut boken och gjort klart mitt arbete om den ! :d.

åhh just nu så vill jag bara vara rik! :( , köpa en stor gård där jag kan ha en indian häst dem är ju så fina ! ;o , orättvist att min kusse har en :/ xd.

google bild.



uppdatering

hej hallå ! , jo jag vet att jag inte har inte bloggat på ett tag, har tappat suget men jag antar att jag är tillbaka (: . Och så är det snart påsk looov :D:D , hur skönt som helst (y) , jag ska bara ta det lungt och slappa hela dagarna och sola om det är tillräkligt varmt :).Var borta i Lördags i Vittsjö läger upp bilder sen ;p.

konstig bild på mig ? ;s



Naglar

Har fixat naglarna (som ni kanske ser) ;). Jaa ännu en chil dag, man har inte gjort så mycket precis pluggat på historian inget mer och nu så är man vid datan ..

För några dagar sedan så hittade jag ett fågel bo i min paket hållare (aww)  men var tvungen att flytta boet för skulle cykla till street dancen då :/ , inte så bra precis, att flytta det, för det förstörs :( .. var ju tvungen ;o.

Mina naglar.


fågelboet:


vöör

hejsan :) , har varit väldigt strålande väder sen jag kom hem som alla kanske vet ;) , men säger de iallafall :) . Idag så har jag inte gjort så mycket precis... när jag kom hem så gjorde jag en macka och så pluggade jag lite historia på balkongen sen så har jag inte gjort så mycket :/ .

fotade blomorna i helgen.



Helgen :)

Ja som sagt i fredags så var vi på mc och åt o sånt :) , sen på lördag (igår) så cyklade jag o mamma till netto för skulle ha garn men de som jag ville ha var slut :( , så vi cyklade till lidle och litade efter garn men där fanns inget heller :( , så cyklade vi vidare till maxi och där hittade vi ett men inte riktigt som jag vill ha det men vi köpte det iallafall (: .

Och på kvällen så körde jag o mamma till mormor o morfar för vi skulle träffa släkten och äta middag, det var verkligen gott mihih (Y) , och så träffade jag min kusin så klart ! . Så kul vi hade har inte skrattat så mycket på länge ;o, Love you Jennie ♥

Idag så har jag inte gjort så mycket faktsikt :/ , varit vid datan och vid fyra tiden så bestämde jag mig att ta mina inlanes och jag åkte då ner till stoby och åkte runder o hade det trååk så rulade hem igen. Nu så har jag blåsor på mina fötter för det skavde så mycket :( , får hoppas att det läker snabbt ! .

Jag igår innan vi åkte iväg ;).
srry fastnade inte på den sista bilden ;o .



AprilApril.

Tjena hallå !? dålig uppdatering ? jo tack jag vet...
Jag har ingen lust längre att uppdatera längre för jag har skrivit vart ända dag sen har hatt bloggen.

Men iallafall så ska jag berätta vad som har hänt idag :) , Jag, anne, carro, besjan, sani, joanna, evelin stack till mc och möte upp erik och påål. Carro fotade massor och vi åt o hade det skojigt ;). här är några flum bilder ..

Carolines bilder.


hej så länge ! ♥

RSS 2.0